3 cupluri celebre care au apelat la terapie pentru a-si salva casnicia

1
De Maria Constantin
5 feb. 2021

Terapia de cuplu poate fi unica solutie care poate salva o casnicie aflata in criza. Aceste cupluri celebre au folosit-o si nu regreta.

Cupluri pe care multi le credeau indestructibile s-au confruntat cu momente de criza care le-a pus iubirea la incercare. Si cand tensiunile si neintelegerile pareau de nerezolvat, au apelat la terapia de cuplu. Ajutorul specialistului a fost salvator.

People da exemplul unor perechi celebre care au reusit sa evite pericolul iminent al divortului cu ajutorul terapiei de cuplu. Povestile lor le pot fi de folos celor aflati in impas.

Michelle si Barack Obama
casatoriti de 28 de ani

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Michelle Obama (@michelleobama)

„Stiu foarte multe cupluri tinere care au probleme si au impresia ca e ceva in neregula cu ele. Vreau sa stie ca Michelle si Barack Obama – care au o casnicie fenomenala si se iubesc – lucreaza la mariajul lor si au primit ajutor cand au avut nevoie”, a marturisit Michelle Obama in 2018, in emisiunea TV „Good Morning America”.

„Consilierea maritala a fost, pentru noi, una dintre caile prin care am invatat sa vorbim despre disputele noastre. Ceea ce am invatat despre mine a fost ca fericirea mea crestea si am inceput sa ma ocup mai mult de asta, am inceput sa cer ajutor, nu doar de la el, ci si de la alti oameni”, a mai spus sotia fostului presedinte american.

Carey Hart si Pink
casatoriti de 15 ani

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de P!NK (@pink)

„Eu si Carey am urmat terapia de cuplu in aproape toti cei 17 ani de cand suntem impreuna. E singurul motiv pentru care mai suntem impreuna”, a marturisit cantareata in aprilie 2019, la „Today Show”.

„El vorbeste poloneza, eu vorbesc italiana, iar consilierul le vorbeste pe amandoua – cam asa eram noi, nu vorbeam deloc aceeasi limba. Veneam din familii destramate si nu aveam niciun model despre cum sa ne pastram familia unita si sa traim viata asta nebuna. Si nu exista niciun model, nicio carte ca sa spuna: ‘Uite ce-i de facut’. Asa ca ne-am dus la terapie si a mers”, a mai povestit Pink.

Pink: „Acesta este singurul motiv pentru care eu si sotul meu mai suntem impreuna“

Kristen Bell si Dax Shepard
casatoriti de 7 ani

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de kristen bell (@kristenanniebell)

„Avem un mariaj solid si am ajuns aici urmand terapie cand am avut nevoie si facandu-ne constant un inventar moral”, a spus actrita.

„Ne asumam amandoi responsabilitatea cand gresim. Sunt casatorita cu el, pentru ca imi place sa-mi petrec timpul cu el si am incredere in el. Este exact ceea ce vreau de la cineva cu care am de-a face”, a dezvaluit Kristen Bell despre este secretul mariajului ei cu Dax Shepard.

Foto: Instagram/@barackobama