Se anunta anul lor! 4 zodii care vor fi favorizate de astre in 2019

1
De Alice Moisescu
26 dec. 2018

Noul an vine cu multe surprize pentru toate cele 12 semne zodiacale, insa acestea patru vor experimenta cele mai multe schimbari pozitive in viata lor.

Contextul astral se va dovedi favorabil pentru norocosii zodiacului! Vezi daca te numeri si tu printre ei.

4 semne zodiacale care vor fi favorizate de astre in 2019

Zodia GEMENI

Anul 2019 va fi un an de evolutie, cele mai vizate sectoare fiind: cariera, sanatatea si iubirea. Va fi un an dinamic si solicitant, in decursul caruira relatiile si sfera socio-profesionala vor fi mereu in prim plan.

Incepand cu martie 2019, se accentueaza nevoia de libertate, de a va exprima liber, de a actiona in conformitate cu convingerile voastre.

Simtiti nevoia de perspectiva, ceea ce nu e deloc rau! Astrele va favorizeaza.

Zodia LEU

2019 va fi un an plin de surprize pentru voi. Viata voastra se va schimba radical. Va veti simti increzatori, veti radia de fericire si oamenii va vor admira, pur si simplu.

Este, de asemenea, un an al apropierii de suflet. Veti constata in prima parte a anului ce anume va motiveaza, ce slabiciuni aveti, ce vicii sau obsesii ati dezvoltat in timp. Aceste stari va vor ajuta sa concepeti un plan, sa renuntati la unele persoane din jurul vostru care nu va aduc niciun beneficiu, posibil chiar sa va schimbati viata cu totul, sa va mutati domiciliul, orasul sau tara de dragul unui… partener.

Zodia SAGETATOR

2018 a adus o multime de schimbari pentru voi, iar cel care urmeaza va fi anul in care veti profita de ele. Toata fericirea voastra se va situa in jurul optimismului de care pare ca nu va veti mai desparti in 2019.

Veti fi inconjurati de oameni care va vor sprijini in atingerea obiectivelor si va vor da incredere.

In ansamblu, acest an 2019 va sta sub semnul norocului divin, daca veti munci pentru ceea ce va doriti!

Zodia BALANTA

Anul 2019 pentru nativii Balanta se rezuma la echilibru si la armonie. Va fi cel mai bun an. Acum va veti da seama ca incepeti sa infloriti si totul va capata un contur.

Va fi un an excelent pentru afaceri si iubire. Daca deja ati initiat ceva in perioada 2017-2018, acum totul se va extinde, va trece la un alt nivel.

In linii mari, 2019 este un an mai bun decat cei anteriori, plus ca veti avea parte de sustinere din partea Universului, familiei, prietenilor pentru a realiza tot ce va doriti din punct de vedere profesional si afectiv. Incepeti cu pasi mici o noua etapa de viata – gasirea scopului existential.

Foto: Shutterstock.com