Secretele lui Renée Zellweger pentru o viata echilibrata

1
De Mara Ionescu
19 feb. 2020

Actrita iti dezvaluie ce a invatat despre a fi in armonie cu propria fiinta.

Ghici care sunt secretele lui Renée Zellweger pentru o viata echilibrata? Din anul 2010 pana in 2016 a avut aparitii sporadice, preferand sa duca o viata departe de luminile aparatelor de fotografiat. In toamna anului trecut a reaparut in public, odata cu premiera filmului Judy, ecranizare care i-a adus un nou premiu Oscar, pentru cea mai buna actrita. 

Motivul pentru care Meghan Markle isi atinge tot timpul parul. Explicatiile expertilor in limbaj nonverbal

Intr-un interviu oferit pentru New York Magazine, ea a vorbit despre provocarile pe care ti le aduce celebritatea si importanta iubirii de sine. 

Iata care sunt secretele lui Renée Zellweger pentru o viata echilibrata:

1. Avem nevoie sa ne fixam prioritatile

Ea a recunoscut ca, la momentul retragerii, se neglija: “Nu eram bine, nu aveam grija de mine. Eram ultima pe lista mea de prioritati.” Este foarte greu sa fixezi limite atunci cand esti in fata oportunitatilor pe care ti le-ai dorit mereu. “Probabil ca ar trebui sa te opresti imediat, dar oportunitatile sunt atat de tentante si apar doar o data in viata, astfel ca sigur vei regreta mai tarziu daca nu profiti de ele. Insa, de fapt, ceea ce ar trebui sa conteze esti tu… si nimic altceva.” Este foarte important sa fim constienti de cum ne folosim timpul si sa invatam sa spunem “nu”. Sunt lectii greu de invatat, dar sunt foarte importante.

Ce face Jennifer Aniston ca sa arate asa la 51 de ani: Imaginile care i-au socat pe fani

2. Este in regula (si chiar foarte bine) sa ne fixam limite

Echilibrul intre cariera si viata personala este un subiect despre care vorbeste toata lumea, dar nimeni nu pare sa puna in practica. Poate cu exceptia lui Renée Zellweger. Vorbind despre mirajul de la Hollywood, ea a declarat: “Nu traiesc acolo. Este meseria mea, merg acolo doar in vizita.” Sa inveti cum sa-ti fixezi limitele te ajuta sa traiesti cu adevarat. Si cum iti fixezi limitele? Ai nevoie de un loc unde sa te simti cu picioarele pe pamant. “Daca nu esti cu picioarele pe pamant, cum iti poti fixa limite? Am trait in multe locuri, dar niciunul dintre ele nu mi-a fost cu adevarat casa.” Renée si-a dat seama ca are nevoie de un spatiu al ei si de timp ca sa poata fi ea insasi.

3. Nu este nimic mai bun decat sa fii sincera cu tine insati

Vorbind despre viata pe care a dus-o inainte de a lua pauza, Renée a recunoscut ca “am petrecut 99% din viata ca persoana publica si doar o mica fractie a fost viata mea reala.” Acum se simte mult mai fericita, alaturi de toate lucrurile care o fac sa se simta unica. “Imi plac toate micile mele ciudatenii. Ele ma ajuta sa fac ceea ce fac. Nu vreau sa fiu altcineva. Primul rol l-am primit fiind imbracata in blugi si cizme de cowboy, cu parul ravasit. Asa am inceput sa lucrez si nu a trebuit sa ma schimb pentru asta.”

Foto: Getty Images.