Ce face Jennifer Aniston ca sa arate asa la 51 de ani: Imaginile care i-au socat pe fani

1
De Cristina Tudor
15 feb. 2020

Pare greu de crezut, la cat de bine arata, dar Jennifer Aniston a implinit 51 de ani. Imaginile publicate de o revista au devenit virale, iar Brad Pitt ar trebui sa le priveasca cu atentie.

Mai devreme sau mai tarziu, inevitabilul se produce – imbatranirea e un proces natural caruia nu-i scapa nimeni. Sau aproape nimeni, pentru ca, totusi, exista oameni care au privilegiul de a tine timpul pe loc. Jennifer Aniston face parte din clubul select al femeilor care arata foarte bine chiar daca inainteaza in varsta.

E aproape de neconceput ca vedeta din „Friends” are acum 51 de ani, pe care i-a implinit marti, si daca e cineva in lumea asta care ar trebui sa-si muste buzele de ciuda, ei bine nu o femeie ar trebui sa fie in fruntea listei celor care o invidiaza, ci Brad Pitt. Ce a avut si ce-a lasat, probabil ca abia acum intelege cu adevarat, tinand cont de reaproprierea lor din ultima perioada.

Revista Interview Magazine a publicat, marti, de ziua ei, o serie de imagini in care vedeta arata absolut fantastic.

Jenn e pur si simplu stralucitoare in aceasta sedinta foto – la 51 de ani arata ca la 30, de parca Rachel Green, personajul ei din „Friends”, si-a facut aparitia in viata reala dupa doi-trei ani de la filmarea ultimului episod.

Pentru Aniston, acest pictorial este un mod de a sarbatori femeile la orice varsta. „E amuzant sa faci 51 de ani”, a spus ea.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.