3 semne ca chakra ta radacina nu functioneaza cum trebuie

1
De Cristina Tudor
28 apr. 2020

Vindecarea noastra, la toate nivelurile incepe cu vindecarea chakrelor, mai precis cu readucerea armoniei si a echilibrului in fiecare dintre acestea.

Corpul uman este sustinut din umbra de un sistem energetic sofisticat, guvernat de chakre. Fiecare dintre cele sapte chakre principale are un rol bine determinat, guverneaza anumite organe si este responsabila cu anumite aspecte ale vietii noastre. Atunci cand una dintre chakre nu functioneaza in mod corespunzator, impactul se rasfrange asupra celorlalte chakre, acestea fiind ogligate sa lucreze mai mult. Vindecarea noastra, la toate nivelurile incepe cu vindecarea chakrelor, mai precis cu readucerea armoniei si a echilibrului in fiecare dintre acestea.

Chakra radacina, situata la baza coloanei noastre vertebrale, are legatura cu sentimental nostru de siguranta in lume, cu constientizarea faptului ca avem valoare si ca meritam sa traim o viata implinita. Tot aceasta chakra are legatura cu situatia noastra financiara si cu abilitatea de a gasi ocupatia potrivita si a excela in aceasta. Senzatia de a fi cu capul in nori sau incapacitatea de a ne concentra este adesea un semn ca in zona chakrei radacina exista un deficit energetic.

Chakra radacina reprezinta si punctual nostru de conexiune cu Mama Pamant, punctual prin care ne impamantam si lasam energia ei sa urce in corpul nostrum, de-a lungul coloanei.

Atunci cand ai stari de anxietate, chakra radacina te poate ajuta sa le combati cu succes. Starea de anxietate este un semn ca energia ta este concentrate la nivelul mintii. Ceea ce iti doresti este sa readuci energia inapoi in corp. Poti face acest lucru desfasurand o activitate fizica, menita sa iti energizez corpul fizic. De asemenea, te poti concentra asupra respiratiei tale constiente.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.