6 zodii cu veleitati artistice – Au sanse sa devina faimoase

1
De Alice Moisescu
7 mart. 2019

Fiecare zodie are un talent aparte, insa unele semne zodiacale se bucura de toate calitatile necesare pentru a urma cariere in zona artistica. Esti curioasa sa afli daca te regasesti printre zodiile inzestrate cu veleitati artistice?

Daca simti ca jobul actual nu ti se potriveste, este posibil ca motivul sa fie semnul zodiacal in care te-ai nascut. La fel ca toate celelalte aspecte ale vietii, si cariera este influentata de astre. Astazi vom vorbi insa despre nativii cu inclinatii artistice, nativi ce vor excela in cariere ce tin de creativitate, imaginatie.

6 semne zodiacale cu veleitati artistice

TAUR

Esti o artista innascuta! Fie ca vorbim de muzica sau arta plastica, de arta culinara sau de cea vestimentara, tu ai un gust rafinat in tot ce iubesti. Laudele care iti sunt aduse sunt… binemeritate!

RAC

Pentru tine orice soi de arta este accesibila, datorita receptivitatii cu care esti inzestrata. Reflecti acest lucru in tot ce faci. Cu mare acuratete si sensibilitate.

Activitatile de ordin intelectual ti se potrivesc de asemenea ca o manusa!

LEU

Esti nascuta pentru arta teatrala. Ai dramatismul in sange si pari facuta pentru scena si pentru luminile reflectoarelor. Ai putea atinge succesul in domenii precum actoria, muzica sau filmul.

Astrologie: 7 trasaturi provocatoare ale femeii Leu

BALANTA

Esti guvernata de Venus, asadar, inzestrata cu veleitati artistice la rang inalt. Inzestrata cu un sarm deosebit, esti creativa si ingenioasa in tot ce faci. Ai un talent imens si inclinatii catre muzica, poezie sau arta decorativa.

8 moduri mici prin care femeia Balanta iti cucereste inima

SCORPION

Indiferent de arta in care iti place sa iti exersezi creativitatea, ceea ce ramane specific tie sunt artele oculte, cele ale daruirii de sine.

In acest mod, in orice domeniu artistic iti vei dori sa te exprimi, vei fi mereu incarcata cu o vibratie puternica.

Astrologie: Ce mistere seducatoare ascunde femeia Scorpion

SAGETATOR

Arta oratorica si cea a persuasiunii sunt inzestrarile tale native. Poti fascina auditenta odata ce te faci auzita. Arta vizuala, de asemenea, iti este specifica. Esti de departe cea mai buna in aceasta zona de diplomatie, relatii publice sau vorbit in public.

Calitatile incredibile ale Sagetatorului: Zodia aflata in lumina reflectoarelor

Foto: Shutterstock.com