Sezonul Varsatorului va aduce transformari mari pentru aceste 3 zodii

1
De Mara Ionescu
29 ian. 2020

Semnul Capricornului a fost plin de provocari, mai ales din cauza faptului ca mai mult de 5 planete s-au aflat in casa zodiilor de pamant.

Insa lucrurile sunt pe cale sa se schimbe in sezonul Varsatorului. 

Sezonul Varsatorului aduce in februarie transformari pentru toate zodiile, dar in special pentru acestea trei.

Astrologie: Top 4 zodii ZEN

Afla mai jos care sunt cele 3 zodii care se vor bucura de aceasta schimbare:

Gemeni

Esti pe cale sa-ti definesti si sa-ti rafinezi propria filosofie de viata. Daca sezonul Capricornului nu ti-a adus mari satisfactii, este important sa-ti insusesti tot ce ai invatat in aceasta perioada. Esti gata sa te imbarci intr-o calatorie care iti va schimba viata? Nimeni nu spune ca va fi usor, dar asta nu  inseamna ca nu te vei distra in timpul acestui proces de invatare. Vei primi o noua sansa ca sa-ti urmaresti idealurile si o gura de aer proaspat. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti pastrezi inima si mintea deschise.

Balanta

Unde iti este dorinta de a te comporta ciudat? Este timpul sa iesi la joaca! Perioada neagra pe care ai traversat-o s-a terminat. Probabil ca ai traversat o perioada grea in plan familial, dar vestea buna este ca ai iesit din ea mai puternica si mai increzatoare decat ai fost vreodata. Acesta este felul in care actioneaza universul: te provoaca sa evoluezi si sa devii o versiune mai buna a ta. Urmeaza o perioada plina de distractie, dragoste, creativitate, copii si romantism.

Astrologie: Top 4 zodii care renunta cu greu la o relatie

Varsator

Sa ai parte de cea mai frumoasa aniversare! Esti pregatita sa incepi un nou an? Semnul Varsatorului din care tocmai te pregatesti sa iesi a fost un prilej de reflectie, analiza a karmei si reintoarcere la spiritualitate. Acesta este locul in care mergi sa dormi, inainte de a renaste. Ultimele luni au fost destul de dure, dar influenta planetelor Saturn si Pluto te va ajuta sa scapi de lucrurile care nu-ti mai sunt de folos. Ultimele redute care trebuie cucerite sunt si cele care te vor solicita cel mai mult. Acorda atentia cuvenita semnelor. Si saluta reintoarcerea luminii solare. Soarele te va revitaliza si iti va reinnoi depozitele de energie.

Foto: Getty Images.