Tehnici de relaxare – Exista o tehnica japoneza pentru a scapa de stres in doar cateva minute

1
De Cristina Tudor
2 sept. 2018

Exista cateva tehnici de relaxare foarte eficiente pentru a ne calma in situatiile dificile si a ne regasi pacea interioara. Una dintre cele mai apreciate vine de la japonezi si este veche de sute de ani.

Stresul este legat de multe probleme de sanatate, insa este un factor care face parte din viata noastra de zi cu zi, motiv pentru care trebuie sa invatam cum sa il gestionam eficient. Exista cateva tehnici de relaxare foarte eficiente pentru a ne calma in situatiile dificile si a ne regasi pacea interioara.

Stresul in cantitati mici poate fi chiar si benefic deoarece ne ajuta sa iesim din zona de confort, sa gandim diferit, sa privim situatia din mai multe unghiuri astfel incat sa luam cele mai bune decizii. Este foarte important sa invatam sa il folosim intr-un mod pozitiv in viata noastra; in caz contrar, acesta va fi o adevarata pacoste nu doar pentru minte, ci si pentru suflet si corp.

Exista numeroase moduri incercate de oameni de-a lungul timpului pentru a stapani stresul zilnic. In zilele noastre, tot mai multi folosesc metode precum meditatia, exercitiile fizice, masajul, yoga, pilates, ascultarea melodiilor potrivite sau chiar si vizionarea unui film.

Cu toate acestea, exista cateva metode vechi de sute de ani care nu sunt atat de cunoscute si care sunt foarte eficiente in combaterea stresului.

O astfel de metoda este aceasta tehnica japoneza despre care multi spun ca reduce stresul in doar cateva minute.

De ce sa nu incercam si tehnici de relaxare mai vechi pentru a elimina stresul din viata noastra?

Potrivit tehnicii japoneze, fiecare deget este conectat la emotii specifice. Daca stii care sunt aceste conexiuni, poti trata numeroase probleme.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com