Tehnicile Feng Shui pe care sa le aplici daca iti doresti curatenie mentala si spirituala

1
De Alice Moisescu
29 ian. 2019

Feng Shui-ul reprezinta stiinta spatiului, dar este in acelasi timp si o reflexie a mintii.

Tehnicile feng shui realizeaza in plan material ceea ce mintea asociaza cu simbolurile folosite in aceasta practica.

Acum ca am lamurit ce inseamna Feng Shui, sa vedem cum ne poate influenta asta viata in mod pozitiv, cum putem reveni la unul dintre principiile esentiale care guverneaza aceste tehnici, si anume… curatenia mentala si cea a spatiului in care traim.

10 trucuri Feng Shui pentru bogatie si abundenta

Tehnici Feng Shui pentru curatenia mentala

Cu siguranta v-ati intrebat de multe ori cum puteti atrage mai multa abundenta in viata voastra. Pentru a fi prosper, trebui sa fii intr-o continua evolutie, spun specialistii feng shui. Intr-un continuu flux de energie care sa curga, sa curete blocajele mentale si materiale si sa atraga abundenta mult dorita.

In acest caz, curatenie mentala consta in deschiderea mintii, a creierului catre nou. Inseamna a iesi din zona de confort. Sa inlaturi credintele limitative.

Important este sa iti cureti mintea de idei preconcepute sau invechite si sa fii recunoscator pentru ceea ce iti poate crea bunastare.

In acelasi timp, trebuie sa iti doresti cu pasiune sa realizezi tot ce ti-ai propus. Da, legea atractiei chiar functioneaza! Si da, este imperios necesar sa te plasezi pe un plan vibrational inalt in acest sens, prin intermediul afirmatiilor si gandirii in sensul abundentei si prosperitatii. Repeta-ti in gand: „Da, voi reusi! Da, voi avea mai multi bani! Da, voi fi mai prosper!”.

Tehnici Feng Shui pentru curatenia spatiului in care locuiesti

In plan material este mai usor sa faci curatenie, cu totii stim asta. Insa, chiar si aici, e nevoie de o anumita strategie.

Reguli Feng Shui: Obiecte din casa de care e mai bine sa scapi

Incepe prin a-ti curata toate dulapurile si sertarele. Doneaza hainele sau obiectele pe care nu le-ai folosit in ultimul an. Arunca-le pe cele rupte sau deteriorate, precum si obiectele stricate – toate acestea au o energie negativa, stagnanta. Apoi curata si sterge toate sertarele si toate rafturile cu ajutorul unei carpe albe. Facand acest lucru, vei aduce in acele spatii inchise o energie noua, un nivel vibrational pozitiv. Si da, vei crea loc pentru noroc si bunastare.

Dupa ce ai terminat intreg procesul de curatenie al casei, deschide toate ferestrele larg, lasa sa patrunda in interior aerul curat de afara.

Pentru un plus de energie pozitiva, betisoarele sau lumanarile parfumate au si ele un rol suplimentar de purificare. In acest caz, iti recomandam arome de plante sau ierburi de munte, in general cele provenite din locuri cu un nivel energetic puternic si inalt.

Acest tehnici Feng Shui te vor ajuta sa devii mai organizat, mai constient de mediul in care traiesti si te vor determina sa atragi abundenta si prosperitatea in viata ta.

5 secrete Feng Shui: Cum atragi iubirea si armonia in viata ta