10 trucuri Feng Shui pentru bogatie si abundenta

1
De Cristina Tudor
5 nov. 2018

Intrebati ce isi doresc, majoritatea oamenilor raspund ca vor mai multi bani, insa acesta nu este un punct de plecare potrivit. Inainte de a aplica anumite reguli Feng Shui, trebuie sa iti doresti cu adevarat ca in viata ta sa existe abundenta si sa elimini orice sentiment de vinovatie.

Conform celor de la The Aligned Life, doar dupa ce ai ajuns la o anumita claritate in privinta intentiilor tale ii oferi sansa Universului sa te rasplateasca.

Iata sfaturile de care ar trebui sa tii cont:

1. Elimina dezordinea

Primul pas de pe orice lista de Feng Shui este sa faci ordine. Imagineaza-ti o apa curgatoare care se opreste intr-un baraj, sau intr-un obstacol. Asa se intampla si cu Chi-ul, care nu trebuie sa se impotmoleasca in dezordine, ci sa lasi acea energie sa circule liber.

2. Repara orice robinet care nu mai functioneaza

Apa este un simbol important al energiei banilor. Asta inseamna si ca trebuie sa fii atenta cum folosesti apa in casa ta. Robinetele care picura nu sunt un semn bun – la fel se poate intampla si cu banii din contul tau.

3. Curata usa de la intrare

Pe acolo intra energia Chi in spatiul tau. Asa ca usa de la intrare ar trebui nu numai sa se deschida usor si sa nu faca zgomot, ci si sa arate bine. Poate nu ar strica sa o cureti si sa o vopsesti.

4. Schimba becurile arse

Becurile arse sau care nu mai lumineaza corespunzator vor atrage acelasi tip de energie. Ai grija sa fie suficienta lumina in casa ta! Cumpara cateva becuri de rezerva si nu lasa sa treaca prea mult timp pana sa le schimbi pe cele care nu mai functioneaza.

5. Cumpara cateva plante

Plantele sunt vii, deci atrag automat energia Chi si sunt un simbol al abundentei. Orice fel de planta este potrivita, in special cele foarte verzi, care atrag bogatia. Ai grija sa nu existe plante trecute sau moarte in casa ta!

6. Acopera vasul de toaleta

Inainte de a trage apa, asigura-te ca acoperi vasul. Ideal ar fi sa tii capacul inchis atunci cand nu il folosesti.

7. Curata geamurile

Geamurile sunt ochii unei locuinte, iar daca sunt murdare, iti pot intuneca buna judecata. Ai nevoie de o noua perspectiva? Curata-ti geamurile! Asta ajuta si sa atragi noi oportunitati in viata ta.

8. Adauga ceva de culoarea aurie sau roz

Auriul si rozul sunt culori potrivite pentru a atrage bogatie si abundenta. Nu trebuie sa iti redecorezi intreaga locuinta, ci doar sa adaugi cateva piese, oricat de mici in fiecare incapere.

9. Oglinzi

Oglinzile nu numai ca iti ofera sansa sa te vezi, ci iti arata si cat de prospera e viata ta. Ele atrag bogatia si abundenta, insa incearca sa nu le tii in dormitor pentru ca aduc prea multa energie si s-ar putea sa iti influenteze somnul.

10. Cuptorul

Un cuptor bine folosit si curat este un alt simbol al unei situatii financiare stabile si al prosperitatii. Asa ca tine-l curat si foloseste-l din cand in cand, pentru a te asigura ca te folosesti de energia Chi.

Foto: Shutterstock.com