Se apropie petrecerea de Halloween si nu stii ce sa porti? Inspira-te si tu de la vedetele de peste hotare!

tinute de Halloween
1
De Alice Moisescu
30 oct. 2018

Nu te-ai hotarat inca ce vei purta la petrecerea de Halloween anul acesta?

Ei bine, pentru ca doar o zi ne mai desparte de mult asteptatul eveniment, echipa noastra are cateva propuneri de tinute de Halloween pentru tine!

Si care poate fi cea mai buna sursa de inspiratie daca nu celebritatile de la Hollywood care s-au deghizat in cel mai excentric mod cu putinta, de-a lungul timpului?

Eiza Gonzales / 2017

View this post on Instagram

2017 💎 #EizaGonzalez

A post shared by Eiza Gonzalez Flandom (@eizagflandom) on

Actrita Eiza Gonzales, cea care s-a bucurat de popularitate mai ales prin prisma faptului ca s-a afisat cu iubitul lui Miley Cyrus, Liam Hemsworth, a ales sa iasa, din nou, in evidenta cu formele sale. Aceasta s-a transformat la petrecerea de Halloween de anul trecut in Jasmine, frumoasa iubita a lui Alladin, si a purtat un costum extrem de hot, de culoare albastra.

Iggy Azalea /2013

View this post on Instagram

#iggyazalea #cruelladevil

A post shared by Disney Nerd (@disnerds23) on

Complet deghizata cu peruca in doua culori, dalmatian la pachet, artista a ales sa se costumeze in Cruella de Vil. A fost una dintre cele mai apreciate aparitii.

Gigi Hadid / 2015

Topmodelul Gigi Hadid a nimerit cel mai bine vibe-ul anilor ’70 (si silueta imposibil de subtire a Oliviei Newton-John), alegand sa o ilustreze pe Sandy din capodopera muzicala ”Grease”.

Heidi Klum / 2015

Heidi Klum este, fara indoiala, regina Halloween-ului! An de an, Heidi respecta cu sfintenie traditia acestei petreceri fabuloase. In 2015 a ales sa se costumeze in excentrica Jessica Rabbit, reusind sa fie una dintre cele mai reusite deghizari din toate timpurile!

Paris Hilton / 2013

View this post on Instagram

Like my Miley costume? 😉💋 #Halloween

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

De foarta multe ori se intampla ca, de Halloween, vedetele sa se costumeze in… alte vedete. Este si cazul lui Paris Hilton, care in 2013 a recreat look-ul cu care Miley Cyrus facuse valva cu cateva luni inainte la MTV Video Music Awards, cand a dansat alaturi de Robin Thicke.

Beyonce si Jay-Z / 2016

Cu siguranta nu au fost prea comode, insa costumele de Barbie si Ken ale lui Beyonce si Jay-Z, complet in cutii de papusi, au bifat un mare ”win” pe Instagram.

Orlando Bloom si Katy Perry / 2016

Orlando si Katy au ales sa ii intruchipeze pe Bill si pe Hillary Clinton. Acestia au apelat la ajutorul unor experti in protetica pentru a recrea atat de fidel figurile sotilor Clinton. Si ca rolul in care au intrat sa fie pe deplin o reusita, acestia au fost insotiti intreaga seara de o garda de corp.

Foto: Getty Images