Vedete cu orientare sexuala nedefinita: nu se identifica ca fiind hetero sau gay

1
De Maria Dima
8 sept. 2019

Multe vedete de la Hollywood au fost extrem de vocale atunci cand au recunoscut ca sunt atrase de persoane de sexe diferite. Termenii folositi trec de la gay, la bisexuali, pansexuali si chiar manati de doua spirite.

Uite cateva nume ale celor care se prezinta ca fiind fluizi din punct de vedere sexual:

Actrita Bella Thorne a spus initial ca este bisexuala, pentru ca mai apoi sa treaca sub umbrela mai larga a pansexualitatii. 

View this post on Instagram

Pepperpotts 😍😍😍

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

In cartea sa a recunoscut ca este pansexuala, spunand ca a rezonat cu semnificatia acestui spectru de etichete. “Nu stiam ce e asta, insa cineva mi-a explicat ce inseamna: iti plac oamenii. Nu conteaza ca e un el, o ea sau ceva intre. Iti place personalitatea in sine”.

Willow Smith a zis despre ea ca este atrasa in egala masura de barbati, ca si de femei si ca ar putea sa fie parte dintr-o relatie in 3, fiind polifidela in acest sens.

View this post on Instagram

appease me with <Bacchic iconography>

A post shared by ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith) on

Fiica de 18 ani a lui Will Smith a facut declaratia asta chiar in emisiunea mamei sale, Jada Pinket Smith, si a lasat sa se inteleaga ca ar putea fi in acelasi timp cu o femeie si cu un barbat. Nu a vrut insa ca identitatea sa sexuala sa fie incadrata intr-o categorie anume.

Poliamoria – secretul unei casnicii fericite pentru Nico Tortorella si sotia sa

Lilly Singh, starul YouTube, comediant si prezentator de emisiune, a postat pe Twitter toate grupurile din care face parte: femeie, persoana de culoare, bisexuala. 

View this post on Instagram

YouTube star and Comedian Lilly Singh is coming to late-night TV! Singh will be the only woman to host a current late-night show on one of the four major broadcast television networks. She is among the few women who have hosted a late-night show, she is also a person of color and a part of the LGBTQ community. Singh’s upcoming show, “A Little Late with Lilly Singh,” will also be the only currently airing late-night show to have a writing staff equally divided between males and females. The show will be premiering on NBC in September! (Photo: Getty Images) . . . #lilysingh #youtube #youtuber #comedy #comedian #latenight #nbc #latenighttv #chicchat #entertainment #entertainmentnews #bossbabe #actress #womenempowerment #womenruntheworld #womenrule #womenmotivation #bosschic #femaleempowerment #makinghistory #LGBTQ #womenofcolor #empoweringwomen #entertainmentnews #celebrity #celebritynews #activism #thefutureisfemale

A post shared by Chic Chat (@chicchattv) on

“In sfarsit pot sa ma bucur si sa accept toate superputerile mele. Indiferent cate casute bifati la randul vostru, va incurajez sa faceti la fel”, a zis ea despre categoriile din care face parte.

Tessa Thompson, actrita din Thor si Westworld, a spus intr-un interviu recent ca este interesata si de femei, si de barbati.

View this post on Instagram

Last one. 🤠 @marieclairemag

A post shared by Tessa Thompson (@tessamaethompson) on

Tanara recunoaste ca totul se datoreaza familiei incredibil de deschise in care a crescut. Daca duce acasa un barbat sau o femeie, nimeni nu are de zis ceva in aceasta privinta.

Kristen Stewart, actrita din Twilight, a avut o relatie cu modelul Stella Maxwell, iar in trecut a fost combinata cu protagonistul seriei ca i-a facut pe amandoi celebrii.

“Daca esti bisexual, nu inseamna ca esti confuz”, spunea ea in 2017. “Pentru mine, e chiar opusul. Insa este greu de vorbit despre asta. Nu vreau sa par ca le stiu eu pe toate, mai ales ca fiecare are o alta experienta”. Ea spune ca aceasta zona gri a sexualitatii, caracterizata de o fluiditate a identitatii persoanei pana la urma a exista intotdeauna, insa numai acum putem discuta despre asta.

Liam Hemsworth dupa despartirea de Miley Cyrus: „Sunt ranit, dar nu surprins”

Michelle Rodriguez, tipa dura din seria “Fast & the Furios” a recunoscut inca din 2015 ca este bisexuala

View this post on Instagram

Bonjour Cannes ☺️💜 @festivaldecannes

A post shared by Michelle Rodriguez (@mrodofficial) on

“Ma intriga barbatii, dar si femeile”. Actrita spune despre ea ca este mult prea curioasa pentru a sta pe margine si a nu experimenta tot ce-si doreste.

Ezra Miller, din “Fantastic Beasts” si “Justice League” si-a pus numele direct in categoria “queer” in 2012

View this post on Instagram

@lassedearman 📸

A post shared by Ezra Miller (@imezramiller) on

Actorul spune ca nu se identifica cu termenul de gay. A fost in principal atras de femei, dar a fost cu multe persoane si nu se da la o parte cand vine vorba despre iubire.

Drew Barrymore este deja veterana unor astfel de discutii si a spus ca este atrasa sexual de femei in 2003

Drew a zis despre ea ca mereu s-a considerat bisexuala si ca vede relatiile dintre femei, dar si cele dintre barbati ca fiind naturale si frumoase.

Dovedit stiintific: Oamenii cu acest tip de personalitate au o viata sexuala mai intensa

Multe nume mari se adauga acestei liste si toti spun in acelasi glas ca dragostea nu tine de sexul persoanei in cauza, ca asemenea categorii de care unii oamenii tin cu dintii nu sunt cele cunoscute de inimile lor si ca prefera sa se identifice cu termenul de “queer” si sa-si vada de treaba. Bravo lor!

Foto: Getty Images.