Astrologie: 6 zodii care isi ascund emotiile in relatii

1
De Daniela Mitran
18 mart. 2020

Sa te indragostesti este un concept idilic. Totul pare usor cand privim din exterior. Ne imaginam fluturi in stomac, zile in care traim cu capul in nori si sentimente care ne incarca cu foarte multa energie. Insa dragostea poate sa ne dea si batai de cap, potrivit astrologiei.

Dragostea trece si prin filtrul asteptarilor si calitatilor cu care am fost inzestrate de astre. Unele zodii isi ascund emotiile in relatii, in timp ce altele sunt capabile sa mearga pana la capatul pamantului pentru a-si demonstra dragostea.

Zodii care isi ascund emotiile in relatii

Vulnerabilitatea este asociata cu expunerea la riscuri, motiv pentru care unii nativi isi doresc sa diminueze orice aspect care se poate intoarce impotriva lor.

Iata, asadar, cele sase zodii care isi ascund emotiile in relatii!

Varsator

Persoanele nascute in zodia Varsator au tendinta sa fie reci si distante, desi au sentimente la fel de puternice precum oricare dintre noi. Pur si simplu, ele au un talent innascut de a-si ascunde emotiile in relatii. Aleg sa poarte o masca, tocmai din dorinta de a nu fi ranite. Cu cat sunt mai putin vulnerabile, cu atat exista un risc mai mic sa fie expuse la orice neplacere cand vine vorba de viata sentimentala.

Berbec

Persoanele nascute in aceasta zodie aleg sa isi ascunda emotiile tocmai pentru a-si pastra imaginea de lider. Ele considera vulnerabilitatea drept o slabiciune, motiv pentru care vor face tot ce le sta in putere pentru a o masca. Vor sa detina controlul asupra oricarui aspect al vietii si acest lucru le motiveaza sa ascunda ceea ce simt cu adevarat.

Gemeni

In cazul persoanelor nascute in acesta zodie totul trebuie sa fie intr-o nota vesela. Evita cu orice pret sentimentele negative, motiv pentru care sunt mai distante si mai calculate. Nu iau decizii irationale si intotdeauna fac apel la sarmul lor natural. Pentru a se deschide cu adevarat fata de alta persoana, aceste zodii au nevoie de un mediu in care sa se simta ocrotite.

Fecioara

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt extrem de organizate in toate aspectele vietii, in special cand vine vorba de latura sentimentala. Sunt foarte atente la detalii si nu iau decizii care le-ar putea dezavantaja. Ele isi evalueaza des emotiile si nu fac declaratii care ar putea sa nu fie adevarate. Vulnerabilitatea nu este pe lista lor, motiv pentru care o elimina cu o nonsalanta iesita din comun.

Balanta

Persoanele nascute in aceasta zodie pun totul in balanta. Sunt indecise si din acest motiv nu stiu in cine pot sa aiba incredere. Nu obisnuiesc sa vorbeasca despre ceea ce simt si nici nu vor. Deoarece vor sa evite conflictele cu orice pret, ele sunt dispuse sa faca foarte multe compromisuri. Echilibrul este primordial pentru ele, in special in viata privata. Asadar, ele isi ascund emotiile din simplul motiv ca nu isi doresc complicatii.

Scorpion

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt sensibile si secretoase de fel. Ele construiesc o bariera pentru a-si proteja sentimentele si nimeni nu poata sa treaca dincolo. Aceasta metoda le ajuta sa isi protejeze sanatatea emotionala si sa evite orice neplacere. Isi ascund emotiile din simplul motiv ca nu isi doresc sa sufere. Nu le este usor sa isi ascunda latura vulnerabila,asa ca depun constant efort. Daca isi doresc sa aprofundeze o relatie, ele trebuie sa invete sa accepte compromisuri.

Foto: Getty Images.