5 zodii care nu recunosc ca s-au indragostit

1
De Denisa Toma
19 iun. 2019

Unii oameni isi tin emotiile atat de ascunse, incat nu recunosc nici fata de ei insisi cand se simt intr-un anumit fel. Iar acest lucru este valabil mai ales atunci cand se indragostesc.

Din punct de vedere astrologic, unele zodii se incadreaza perfect in aceasta descriere. Sunt intr-o permanenta negare a faptului ca s-au indragostit. De multe ori nu isi dezvaluie sentimentele nici macar fata de persoana pe care o iubesc, cu atat mai putin fata de prieteni sau familie. De fapt, le este dificil sa recunoasca faptul ca au sentimente puternice pentru cineva.

Dar oricat de mult ar incerca cineva sa nege ca este indragostit, adevarul iese la suprafata prin intermediul comportamentului. Limbajul corpului, actiunile tale si chiar modul in care spui ca nu esti indragostit te pot da de gol. Ai putea crede ca nimeni nu isi da seama de faptul ca inima ta incepe sa bata cu putere atunci cand persoana respectiva intra in camera. Dar toata lumea poate observa ca esti indragostit numai dupa expresia fetei tale.

4 perechi de zodii care demonstreaza ca extremele se atrag

Iata cinci zodii care nu recunosc ca s-au indragostit:
Taur

Nativii din zodia Taur au tendinta de a fi foarte discreti cand vine vorba de emotiile si sentimentele lor. Nu recunosc atunci cand se indragostesc, dar cu toate acestea comportamentul lor se schimba drastic. Toti cei care ii cunosc isi pot da seama ca s-a schimbat ceva. De obicei foarte atenti la ceea ce mananca si la tabieturile lor, Taurii uita de toate acestea atunci cand se indragostesc. Sunt tot timpul in cautare de noi motive si pretexte pentru a se afla in preajma persoanei pe care o iubesc in secret.

Scorpion

Cei nascuti in zodia Scorpion au tendinta de a fi foarte orgoliosi. Chiar daca sunt indragostiti pana peste cap, nu vor recunoaste pana cand nu vor afla ce sanse au cu persoana de care s-au indragostit. Se protejeaza in acest fel de un posibil esec si de riscul de a fi respinsi. Vor spune tuturor ca acea persoana nu este chiar atat de importanta pentru ei, desi comportamentul lor demonstreaza altceva. Cu toate acestea, sunt tot timpul cu ochii pe fiecare gest facut de acel cineva care le-a furat inima.

6 zodii care spun intotdeauna ce gandesc – nu le pasa de consecinte!

Berbec

Nativii din zodia Berbec au tendinta de a nega cu incapatanare ca s-au indragostit. Afiseaza o atitudine aparent relaxata, desi in realitate isi schimba complet comportamentul. Dobandesc brusc noi pasiuni si interese care le permit sa petreaca mai mult timp alaturi de acea persoana pe care o iubesc in secret. Toata lumea poate observa aceasta schimbare, dar ei vor sustine in continuare ca nu s-a schimbat nimic. Acorda o foarte mare atentie fiecarui gest facut de acea persoana de care s-au indragostit si se dau peste cap sa-i faca pe plac.

Balanta

Balantele sunt de obicei foarte amabile cu oamenii. Dar acest comportament se amplifica atunci cand se indragostesc. Rad la toate glumele pe care acea persoana le face, chiar daca nu sunt deosebit de amuzante. De asemenea, considera ca fiecare gest al persoanei respective este fascinant. Vor vorbi numai despre cel de care s-au indragostit cu oricine este dispus sa-i asculte. Dar atunci cand sunt intrebati daca s-au indragostit vor nega vehement. Cu toate acestea, oamenii din jurul lor observa exact ce se intampla.

Astrologie: 4 perechi de zodii care nu se vor desparti niciodata

Leu

O alta zodie cat se poate de orgolioasa este zodia Leu. Acesti nativi detesta sa fie respinsi. De aceea nu vor recunoaste niciodata ca s-au indragostit pana peste cap. Prefera intai sa afle ce sanse au inainte de a-si dezvalui sentimentele. Dar comportamentul lor ii va da in mod sigur de gol. Se dau peste cap sa ii faca pe plac acelei persoane. Isi schimba programul, obiceiurile si au tendinta de a cheltui multi bani doar pentru a face tot felul de gesturi generoase pentru acea persoana. Chiar daca ei nu recunosc, cei din jur realizeaza rapid ca sunt cat se poate de indragostiti.

Foto: Shutterstock.com