Zodii care nu stiu sa minta. Comportamentul le da de gol

1
De Daniela Mitran
9 oct. 2019

Sa spunem o minciuna din cand in cand poate fi destul de tentant. Cu toate acestea, nu oricine stie sa minta fara sa fie descoperit. Astrele ne dezvaluie care sunt acele zodii inocente, care pur si simplu nu stiu sa minta. Cu toate ca incearca uneori…

Cu totii avem momente in care ascundem adevarul si consideram ca o minciuna nevinovata este uneori o optiune mai buna. Cu totii avem tendinta sa evitam unele subiecte, iar acest lucru, fie ca ne place sau nu, ne afecteaza relatiile cu cei din jur. Horoscopul ne arata, insa, ca exista si zodii care nu stiu sa minta.

Comportamentul le da de gol de cele mai multe ori. Ele nu reusesc sa minta nici daca se gandesc la fiecare amanunt in parte.

Descopera mai jos daca te numeri printre ele!

Ce zodii nu stiu sa minta

Cum spuneam, tentatia de a spune o minciuna, oricat de nevinovata ar fi, este destul de mare. Insa unele zodii nu se descurca intr-o astfel de situatie, spre deosebire de altele, care pot fi campioane! šŸ™‚

Capricorn

Persoanele nascute in aceasta zodie urasc minciuna. Blameaza falsitatea si nu accepta in viata lor oameni care nu le acorda respect. Relatiile pe care le au cu ceilalti sunt foarte importante pentru ele. De ce nu stiu sa minta? Pentru ca se pierd in detalii si pentru ca nu considera aceasta atitudine ca fiind una corecta. Daca isi pun in plan sa minta, este necesar sa gandeasca fiecare aspect pana la cel mai mic detaliu.

Berbec

Spre deosebire de persoanele nascute in zodia Capricorn, care sunt mai temperate, persoanele nascute in zodia Berbec sunt mai impulsive. Ele nu accepta cu usurinta unele adevaruri si reactia lor le faulteaza de cele mai multe ori. Nu stiu sa minta din simplul motiv ca reactioneaza la furie si nu detin controlul asupra vorbelor pe care le spun. Exista riscul sa se confrunte uneori cu unele situatii mai putin placute.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti sunt foarte expresive si din acest motiv nu stiu sa minta. Ele nu isi pot ascunde emotiile si cu greu isi pot controla reactiile, mai ales daca se confrunta cu situatii mai putin placute. Pun intotdeauna accent pe comunicare si considera ca o minciuna nu va duce la nimic bun. Chiar daca nu au mereu o parere buna despre alte persoane, prefera sa mizeze pe sinceritate.

Fecioara

Deoarece sunt foarte atente la detalii si fixiste, ai putea crede ca Fecioarele stiu sa minta. Insa nu este cazul. Fecioarele isi doresc sa detina controlul si din acest motiv nu vor permite sa le scape din vedere aspecte importante. Nu isi doresc sa minta pentru ca mai devreme sau mai tarziu se vor confrunta cu neplaceri. Sunt mult prea perfectioniste pentru a permite sa se strecoare unele greseli in strategiile lor.

Leu

Persoanele nascute in zodia Leu sunt uneori brutal de sincere. Ele aleg intotdeauna sa spuna adevarul si se simt foarte confortabil in pielea lor. In plus, nu numai ca nu agreeaza persoanele care mint, ci obisnuiesc sa penalizeze orice lucru pe care il considera negativ. Sunt persoane demne de incredere, pentru care cuvantul dat este foarte important. Pot uneori sa spuna minciuni nevinovate, insa o vor face pentru a-si crea o imagine buna, lucru care tin foarte mult.

Foto: Shutterstock.com