5 zodii care nu sufera din dragoste. Au o inima puternica!

1
De Daniela Mitran
16 oct. 2019

Dragostea nu este mereu corecta. Ea nu judeca, ea nu alege, ea nu promite. Dragostea stie doar… sa se manifeste. Insa uneori te izbeste atat de tare, incat iti da viata peste cap.

Se spune ca destinul ne este scris in astre. Poate ca este adevarat sau poate ca nu, insa cert este ca fiecare dintre noi avem trasaturi specifice zodiei in care ne-am nascut. Unele zodii sunt extrem de sensibile atunci cand iubesc, si sufera enorm. Altora, insa, le e mult mai usor sa se detaseze.

Vrei sa afli in ce tabara te afli? Descopera mai jos ce zodii nu sufera din dragoste:

Berbec

Persoanele nascute in zodia Berbec au o vointa de fier. Sunt determinate, au foarte multa incredere in fortele proprii si nimic nu le poate impiedica sa-si atinga obiectivele. O despartire nu este privita precum un esec deoarece ele stiu ca le asteapta ceva mai bun. Odata ce si-au setat sa gaseasca persoana potrivita, in mod sigur o vor gasi. Viata este uneori precum un maraton pentru ele, insa cu siguranta reusesc sa iasa invingatoare. Depasesc orice obstacol si nimic nu le poate determina sa isi piarda increderea in sine.

Leu

Despre persoanele nascute in zodia Leu se spun foarte multe lucruri, insa putin stiu ca ele sunt capabile sa se detaseze total de o persoana care nu le merita iubirea. Asadar, nu sufera la fel de mult ca alti oameni. Pentru ele exista multe alte lucruri mai importante, iar printre acestea se numara echilibrul financiar si pozitia sociala. Leii sunt puternici, determinati si nimic nu-i poate opri din drumul lor. Au capacitatea sa iubeasca enorm, insa in acelasi timp sunt realisti. Nu se implica in relatii toxice si in niciun caz nu permit altor persoane sa-i puna la pamant.

Sagetator

Persoanele nascute in zodia Sagetator vor sa se bucure cat mai mult de viata. Nu au timp de drame si in niciun caz nu au timp de relatii toxice. Ele reusesc sa inlature orice le afecteaza starea, indiferent daca este vorba de alta persoana sau de o situatie neasteptata. Ele nu sufera din dragoste din simplul motiv ca stiu ce isi doresc pe plan sentimental. Aproape nimic nu le poate lua prin suprindere, asa ca am putea spune ca deciziile lor sunt mereu cele mai bune.

Varsator

Despre persoanele nascute in zodia Varsator se poate spune cu usurinta ca sunt insensibile si ca din acest motiv nu sufera din dragoste. Cu toate acestea, adevarul este altul: ele stiu sa traiasca in prezent. Nu se lasa afectate de experientele anterioare si nu isi canalizeaza energia in directiile gresite. Sunt foarte versatile, comunicative si deschise, iar toate aceste lucruri sunt doar in avantajul lor. Actioneaza asa cum simt si nu analizeaza prea mult unele situatii.

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni nu sufera din dragoste din simplul motiv ca au puterea sa lase totul in urma. Ele isi asuma fiecare experienta, insa nu permit sentimentelor negative sa isi puna amprenta asupra lor. Isi invata lectiile si merg mai departe. Au capacitatea sa gandeasca in perspectiva si pot oricand sa aleaga doar ce este bun pentru ele. Poate ca par lipsite de sentimente, insa aceste persoane stiu ca nu-i de joaca cu dragostea.

Foto: Shutterstock.com