6 zodii care se desconsidera frecvent. Sunt mereu nemultumite de propria persoana

1
De Daniela Mitran
22 apr. 2020

Lipsa increderii in sine poate duce de multe ori la decizii care nu sunt deloc favorabile. Nimeni nu este perfect si nimeni nu detine reteta pentru o viata fericita, insa unele persoane tind sa fie mult prea dure cu ele insele.

Indoiala, grija fata de viitor, atentia mult prea mare la detalii sau blamarea sunt doar cateva lucruri care le impiedica sa faca progrese. Unele trasaturi de caracter sunt scrise in ADN-ul fiecarei persoane, insa au si astrele un cuvant de spus. Asadar, putem vorbi despre sase zodii care se desconsidera frecvent.

Ele isi doresc cu ardoare sa atinga perfectiunea si se condamna mereu pentru greselile pe care le fac.

Mereu au ceva de imbunatatit. Se blameaza la fiecare pas, se compara cu alte persoane si fac orice le sta in putere pentru a se ridica la standardele societatii.

Desi sunt foarte creative, au tendinta sa cada usor la pamant. Deseori au ganduri negative si traiesc cu impresia ca nimic nu este in avantajul lor.

Iata, asadar, care sunt cele sase zodii care se desconsidera frecvent:

Gemeni

Despre aceste persoane se spune ca au o dubla personalitate, iar acest lucru se datoreaza semnului astral. Gemenii aspira la cele mai inalte culmi si isi doresc sa atinga succesul in orice aspect al vietii. Aceste persoane sunt extrem de stricte si nu accepta sa greseasca. Considera ca totul este responsabilitatea lor si se condamna pentru orice greseala pe care o fac. Desi afiseaza o atitudine pozitiva, ele ascund foarte multa teama si nesiguranta. Teama de esec este una dintre cele mai mari temeri ale lor.

Rac

Persoanele nascute in zodia Rac sunt extrem de iubitoare si de prietenoase. Isi doresc sa aiba cat mai multi oameni alaturi si acest lucru le face sa zambeasca. Cu toate acestea, teama de respingere este destul de puternica. Din aceasta cauza, persoanele nascute in zodia Rac au tendinta sa se blameze pentru foarte multe lucruri pe care le fac in relatiile pe care le au cu alte persoane. Insa ele nu constientizeaza ca totul este doar in imaginatia lor, iar drama nu trebuie faca parte din viata lor.

Fecioara

Persoanele nascute in zodia Fecioara creeaza impresia ca sunt mereu in defensiva. Ele lupta pentru drepturile lor, cat si pentru drepturile persoanelor dragi. Este un lucru admirabil, insa aceasta atitudine a lor ia nastere din teama de inferioritate. Deoarece nu accepta sa greseasca si sa ramana pe treapta de jos, aceste persoane au tendinta sa fie destul de acide uneori.

Balanta

Persoanele nascute in zodia Balanta sunt extrem de sociabile si de prietenoase. Sunt inconjurate mereu de foarte multi oameni si pot fi sufletul petrecerii. Insa acest comportament ascunde o lipsa de incredere puternica. Balantele pot fi actori perfecti, pentru ca isi ascund foarte bine emotiile si sentimentele. De fapt, tot ce fac ele este pentru a ascunde lipsa de incredere pe care o au in ele insele.

Scorpion

Pe lista cu zodii care se desconsidera frecvent se afla si persoanele nascute in zodia Scorpion. Desi atitudinea lor denota exact contrariul, ele iau de multe ori decizii nefavorabile. Se trezesc in situatii care sunt in dezavantajul lor, iar acest lucru le dezamageste. Am putea spune ca este modul lor de a se pedepsi, intrucat nu accepta sa faca greseli. Se blameaza frecvent si au tendinta sa creada ca nu sunt suficient de bune.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti au tendinta sa se subestimeze. Au foarte multe asteptari si nu accepta sa faca greseli. Din pacate, cele mai multe aspecte negative sunt doar propriile lor perceptii. Desi sunt extrem de talentate, au tendinta sa vada partea negativa in fiecare lucru. Daca nu detin controlul asupra acestui aspect si nu isi domolsc gandurile, vor avea parte numai de dezamagiri.

Foto: Unsplash.com