Zodiile de barbati in care nu e indicat sa ai incredere oarba

1
De Cristina Tudor
15 apr. 2020

Sapte semne zodiacale de care ar trebui sa te feresti. Sunt barbati care nu au nicio problema in a minti cu zambetul pe buze.

Stii care sunt zodiile de barbati in care nu ar trebui sa ai incredere? Sapte semne astrale din cele 12 ale horoscopului sunt adesea duplicitare si pregatite mereu sa spuna o minciuna pentru a se salva dintr-o situatie.

Berbec

Barbatii nascuti in zodia Berbec sunt foarte sireti. Atunci cand au nevoie de ceva, vor face totul pentru a obtine ce si-au propus. Sunt in stare sa minta si sa foloseasca fel si fel de trucuri imorale pentru a pacali si a-si atinge scopurile. Se plang mereu ca nu au noroc si ca nimic nu le iese, dar sunt gata sa faca orice pentru a reusi. Atunci cand ranesc pe cineva se lauda cu ce au facut.

Gemeni

Nu e o surpriza ca Gemenii sunt duplicitari si stiu sa amageasca. Au tendinta sa minta mult, sa se foloseasca de cuvinte si de promisiuni pentru a reusi in viata. Barbatii Gemeni sunt egoisti si insistenti, nu renunta pana cand nu obtin ce si-au propus. Sunt persoane foarte inteligente, cu un farmec aparte, de care se folosesc la fiecare pas. Au mai mereu intentii ascunse. Isi pun mereu propriile interese pe primul loc, sunt malitiosi si razbunatori.

Leu

Barbatii din zodia Leu sunt orgoliosi si vor mereu sa demonstreze ca sunt cei mai buni. Pentru ca nu le place sa piarda, vor apela la orice truc in drumul lor spre succes. Nu-i intereseaza daca ranesc pe cineva, atata timp cat ei isi indeplinesc obiectivele.

Nativii Lei nu au scrupule, se intampla sa faca mult rau chiar si daca nu au nimic de castigat din asta. Nu sunt foarte inteligenti, asa ca de multe ori isi vor face singuri rau incercand sa ii atace pe altii.

Citeste continuarea pe wowbiz.ro

Foto: Unsplash.com