3 zodii dependente de iubire. Vor lupta mereu pentru persoana iubita!

1
De Daniela Mitran
4 mai 2019

Iubirea creeaza dependenta! Iar unele zodii nu se pot abtine sa lupte pentru idealurile lor.

Stim cu totii cat de complicata poate fi uneori viata de cuplu. Ca uneori sunt necesare foarte multe sacrificii, iar alteori ne confruntam cu neprevazutul. Insa indiferent ce ar spune cei mai pesimisti, dragostea merita mereu o a doua sansa. Iar noi stim trei zodii dependente de iubire!

Cele trei zodii dependente de iubire stiu cat de importanta este armonia in viata de cuplu. Si cred in dragoste. Cred ca orice este posibil. Sunt visatoare, calde, iubitoare si mereu cu bratele deschise. Cu speranta in suflet si bunatate in inima.

Ele ar putea fi definitia sacrificiului in numele iubirii. Ele sunt insetate de atentie si dragoste neconditionata. Si ofera. Ofera foarte mult in viata intima. Sunt zodii care isi doresc armonie in viata intima.

3 zodii dependente de iubire

Taur

Stim cu totii cata iubire poate sa ofere o persoana nascuta in zodia Taur. Si stim cu totii ca incapatanarea defineste aceasta zodie de pamant. Insa Taurul face totul in numele dragostei, nu renunta la persoana iubita si in niciun caz nu stie ce inseamna superficialitatea. O relatie cu o persoana nascuta in zodia Taur este plina de afectiune. Fiind guvernata de planeta Venus, aceasta zodie crede cu desavarsire in dragoste. Are foarte multa rabdare, indura foarte multe lucruri si nu inceteaza sa lupte pentru ce isi doreste cu adevarat.

Scorpion

Sa castigi inima unui Scorpion nu este deloc usor. Iar toata lumea stie cat de complicata este viata alaturi de aceasta zodie! Da, ce-i drept, un Scorpion debordeaza de sinceritate cand se implica cu adevarat in relatia cu cineva. Un Scorpion devine vulnerabil si sensibil, iar aceste laturi ale sale le arata doar in momentul in care are deplina incredere in alta persoana. Scorpionul iubeste mult, pune foarte multa pasiune si este capabil sa faca mari sacrificii. Fiind guvernat de planeta Pluto, un Scorpion obtine intotdeauna ce isi doreste. Are o vointa de fier si o putere de necontestat.

Capricorn

Ultimul, dar nu cel din urma! Pe lista cu zodii dependente de iubire se afla o alta zodie de pamant. Un nativ adevarat al zodiei Capricorn nu face nimic cu jumatati de masura. Ori merge pana la capat, ori nu se implica deloc! Iar asta este perfect plauzibil, deoarece este zodie de pamant. O persoana Capricorn isi doreste stabilitate pe toate planurile, in special in viata intima. Capricornul nu se indragosteste foarte usor si este destul de sceptic la inceputul unei relatii. Se implica emotional doar atunci cand vede un viitor. Iar odata ce se implica, orice nativ al acestei zodii merge pana la capat. Are o putere nemarginita, o inima foarte iubitoare si foarte multa bunatate interioara. Este trup si suflet alaturi de persoana pe care o iubeste cu adevarat.

Foto: Shutterstock.com