Cele 5 zodii pe care e bine sa le eviti cand sunt nervoase

1
De Mara Ionescu
3 nov. 2019

Ai deja in minte cateva persoane de care nu poti nici macar sa te apropii cand sunt nervoase? Afla ca si astrologia are un amestec in toata treaba asta.

Probabil ca ai in cercul de prieteni si cunostinte cativa oameni care se enerveaza foarte usor. Uneori, nu e nevoie decat de un mesaj ignorat sau de un comentariu rautacios pentru a-i face sa explodeze.

Acestea sunt cele 5 zodii pe care e bine sa le eviti cand sunt nervoase

Nu este un secret ca nu e bine sa stai in calea anumitor oameni atunci cand isi exprima furia. Orice om are zile in care rabufneste de la cel mai mic detaliu. Atunci cand observi ca cineva si-a iesit din fire, instinctul iti spune sa nu-i stai in cale si sa nu faci nimic care le-ar putea spori furia. Iata care sunt acele zodii in preajma carora trebuie sa actionezi cu precautie:

Astrologie: Gesturi pe care zodiile de apa le adora intr-o relatie

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Nativii acestei zodii sunt incapatanati si nu fac compromisuri. Atunci cand sunt nervosi, nu poti face mare lucru ca sa ii calmezi. De obicei se enerveaza cu motiv. Au nevoie de timp ca sa se calmeze. Atunci cand se simt frustrati pot deveni foarte zgomotosi. Nu au rabdare cu persoanele care-i deranjeaza atunci cand sunt nervosi.

Leu (23 iulie – 22 august)

Cei nascuti in zodia Leu dramatizeaza mult si le place sa domine. Atunci cand sunt suparati, Leii cred cu convingere ca au dreptate si nu se vor da in laturi de la o cearta. Nu se tem nici sa recurga la insulte atunci cand sunt suparati pe o anumita persoana. Sa recunoastem, uneori exagereaza in mania lor. Chiar daca gresesc, nu vor admite lucrul acesta si vor refuza sa-si ceara primii iertare.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionilor le place sa aiba dreptate. Scorpionul este una dintre acele zodii pe care e bine sa le eviti cand sunt nervoase. Tin supararea si nu uita cu usurinta ceva ce-i supara. Atunci cand sunt nervosi, pot deveni pasiv-agresivi si pot face remarci suparatoare pentru altii. Desi de obicei sunt calmi, pot deveni razbunatori atunci cand sunt iritati.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

De obicei, Sagetatorii nu sunt persoane rele, dar atunci cand sunt suparate sunt in stare sa spuna ORICE. Fiind un semn de foc, Sagetatorul va scoate fum si flacari pe nari atunci cand este nervos. Insa, dupa ce furia va trece, Sagetatorul isi va cere iertare pentru iesire.

Astrologie: Gesturi pe care zodiile de aer le adora intr-o relatie

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este de obicei o persoana responsabila, insa este si una dintre acele zodii nervoase pe care e bine sa le eviti cand isi ies din pepeni. NU are iesiri emotionale, insa cateodata furia ii scoate din starea generala de control. Se pot lasa coplesiti de furie si nu se tem sa-si indrepte criticile catre cea mai apropiata tinta. Atunci cand sunt furiosi, sunt plini de aroganta si nu vor ezita sa arunce vina asupra celor din jur.

Foto: Shutterstock.com.