Raman la moda cerceii asimetrici: alege-ti stilul de aici

cercei asimetrici
1

Inca de cateva sezoane au fost prezenti pe catwalk si se pare ca nu se lasa detronati. Este vorba despre modelele de cercei asimetrici sau diferiti, dar atat de interesanti!

Simetria e plictisitoare, e monotona! Asa pare ca au gandit designerii cand au creat seturi de cercei asimetrici si seturi de cercei diferiti. Si arata atat de spectaculos!

In materie de bijuterii pentru 2019, nu exista loc de subtilitate, de finete, de delicatete. Trendurile SS19 in materie de accesorii aduc opulenta, bijuterii opulente, pline de decoratiuni, pietre, franjuri, cristale, insertii de plastic, lucky charms, zale exagerat de mari de lant.

De fapt, accesoriile lui 2019 nu au rol de completare, de a accesoriza. Ele sunt accesorii nonconformiste, pe picior de egalitate si dominanta in tinuta precum celelalte piese vestimentare.

Iar stilul de cercei asimetrici nu face exceptie! Se poarta cerceii asimetrici, si nu asa, oricum, ci cat se poate de vizibil. Iar aceste diferente vin atat din dimensiune, cat si din model.

De exemplu, s-au prezentat multe seturi cu un cercel imens, lung pana la clavicule si un cercel tip studs, cu o singura perla sau piatra. S-au propus, insa, si cercei eleganti, pretiosi, cu pietre pretioase alaturi de cercei metalici cu zale sau stil creole.

De fapt, exista doua directii cat se poate de clare, daca vorbim despre cercei asimetrici.

Cercei Mango 69,90 lei

Se poarta modelele de cercei asimetrici

Se poarta cerceii asimetrici, ca si cum ai avea mai multe seturi si i-ai amesteca. Dimensiuni diferite, stiluri diferite, chiar metale diferite (un cercel de aur intr-o ureche si altul de argint in cealalta), reguli nu exista!

Adauga, deci, pe lista de bijuterii care se poarta in 2019 si acest gen de accesorizare. Libertate de a-i combina ai fara margine, simetria se neaga complet! Nu au avut chef de clasic si de monotonie Ulla Johnson, Adeam sau Jil Sander. De la ei te poti inspira.

Cercei Mango 69,90 lei

Se poarta doar un cercel intr-o singura ureche

Dar periplul ā€žintr-o urecheā€ nu s-a terminat! Se poarta cerceii diferiti dar se poarta si cei desperecheati sau… un singur cercel intr-o ureche, in timp ce cealalta se odihneste, pentru cand ii vine ei randul. Si nu glumesc deloc! In general, cercelul unic este atat de mare, de greu, de masiv, incat urechile au nevoie sa fie suprasolicitate pe rand.

Este, daca vrei, ca si cum cercelul cel mare supracompenseaza pentru cel inexistent. Se poarta cercei asimetrici de acest gen de cateva sezoane deja si se pare ca trendul continua. La Marni am vazut cercel cu un tors de Venus, la Monse un cercel cu zale groase, lungi iar la Philip Lim un cercel rotund cu detalii decorative ce atarna. La Longchamp un cercel cu pene, La Oscar de la renta un cercel cu ciucure lung, la Escada un cercel gros auriu rotund, masiv iar la Missoni un cercel rotund cu lucky charms. Se poarta, dupa cum vezi, multe genuri de cercei asimetrici, diferiti. Iti recomand sa iti iei cateva seturi si sa te joci!

Cercei Medicine 34,90 lei

Foto: Instagram – @jenniferbehr