Bijuteriile si accesoriile cu pene te ajuta sa cuceresti toate privirile in acest sezon

1
De Iulia Claudia Dumitru
17 mai 2019

Bijuteriile si accesoriile cu pene atrag serios atentia, iar marii designeri le adora. Nu sunt deloc subtile, ba chiar flamboaiante, exagerate, pretioase peste masura si sofisticate. Sa le descoperim impreuna!

Cercei cu pene, care atarna colorate si mari, pana la umeri. Coliere cu pene pufoase de strut, ca niste franjuri pretioase, intense colorate si foarte vizibile. Se poarta multe bijuterii si accesorii cu pene in vara aceasta si toate atrag atentia!

In primavara-vara 2019, in materie de accesorii si bijuterii asistam la un amestec de texturi. Metal pretios, pietre, margele, cristale, strasuri, franjuri, pene, pene de strut, lemn, plastic colorat, plastic transparent, PVC, tabla nituita, tinte si capse, toate se poarta! Iar astazi ne focusam atentia pe etericele si pretioasele pene.

Mi-ar placea sa cred ca vorbim despre pene artificiale si ca moda devine din in ce in ce mai constienta de cruzimea ce se poarta in culisele ei, pentru glamour-ul purtatoarelor. Si, in caul multor creatori de moda, chiar s-au folosit detaliile ecologice de acest tip. Ar fi fost si pacat sa nu fie asa, la cate modele de bijuterii si accesorii cu pene au defilat in prezentari!

Ce bijuterii si accesorii cu pene au fost prezente in defilarile de moda?

Pe lista de accesorii cool de sezon adaugam si modelele de bijuterii cu pene. Cerceii rotunzi au fost decorati cu imitatie de pene strut, colorate intens, curgand ca niste franjuri la Loewe, dupa cum poti vedea la urechile frumoasei Gigi Hadid.

Dar penele colorate au decorat multe accesorii in trend si multe bijuterii care se poarta in 2019.

Meli Melo Colier cu pene, 17,99 lei, redus de la 59,99 lei

Chiar si colierele sau bratarile au fost ornamentate vibrant si creativ cu tot felul de pene. Undeva intre Boho, tribal si Hippie, cu mult glamour si sofisticare, modelele de bijuterii si accesorii cu pene pot completa orice tinuta. Si o vor scoate din anonimat, fara doar si poate!

Meli Melo Cercei cu pene verzi, 19,49 lei, redusi de la 64,99 lei

Deloc monotone au fost si sugestiile Ulla Johnson, unde cerceii rotunzi, metalici, masivi, au avut straturi de pene colorate, ce atarna pana la clavicule. Aici, aceste accesorii cu pene au fost asortate cu rochii cu pattern Boho si insertii de macrame.

Bershka Cercei cu pene, 39,90 lei

Si tot extra lungi, atingand suav claviculele purtatoarelor sunt si cerceii cu pene lungi, colorate de la Longchamp. Aici modelele de bijuterii si accesorii cu pene au completat look-urile tribale cu franjuri si decupaje interesante. Caci cum se poarta bijuteriile masive in 2019 daca nu cumva eclectic, cat mai aglomerat?

Cercei cu pene stilizate, 35 lei, hainehippie.ro

Dupa cum vezi in trendurile SS19, in materie de accesorii nu exista loc de subtilitati. Se poarta mare! Se poarta masiv, chiar! Se poarta intens colorat, bogat ornamentat. Se poarta in aglomerare de stiluri si surse de inspiratie. Si asta se aplica, fara doar si poate, si la stilurile de bijuterii si accesorii cu pene.

Foto: Kendall Jenner pentru Longchamp