“Coregrafia stilului”, cele mai noi trenduri de designer Zalando. Curatoriate de Edem Dossou si inspirate de un nou colectiv creativ

1
De Cristina Tudor
14 dec. 2022

Zalando prezinta cele mai noi tendinte din selectia Designer, curatoriate si de aceasta data de stilistul parizian Edem Dossou, surprinse de fotograful Justin French si prezentate de cei mai noi membri ai comunitatii creative.

Pornind de la conexiunile create de ultima campanie Zalando, “Portretele unei noi generatii”, capitolul al doilea, “Coregrafia stilului”, il are in centrul atentiei pe cunoscutul coregraf si director de miscare Nicolas Huchard, alaturi de un grup de colaboratori creativi cu care sarbatoreste libertatea de expresie.

Comunitatea creativa isi extinde granitele, din Suedia pana in Brooklyn, iar cei mai noi membrii ce se alatura acesteia sunt Glen Mban, Ursula Wångander si May Hong, impreuna cu Nicolas Huchard.

Grupul de artisti multidisciplinari, ce activeaza in domenii precum actoria, modelingul, regia artistica sau stylingul, exploreaza miscarea ca forma de expresie, imbracati in tinute exclusiv alese din colectia Zalando Designer.

Conceptul campaniei are la baza un stil relaxat, care combina piese statement din selectia Zalando Designer AW22 si tendinte festive de sezon.

Glen poarta un look contemporan, ce suprapune un blazer, un trenci si un tricou minimalist, iar tinuta de petrecere a lui Nicolas imbina accesoriile indraznete si glam, cu denimul prespalat si lejer.

Gama Zalando Designer este o sursa de inspiratie pentru fashion de lux, unde clientii pot explora si achizitiona articole de la branduri cunoscute sau nou aparute.

Printre designerii oferiti se numara Missoni, Erdem, GCDS, David Koma, Staud, 032C, ADERERROR, MM6, Victoria Beckham, Proenza Schouler sau Roksanda. In viziunea Zalando, colectia Designer ar trebui sa fie destinatia favorita a noii generatii de consumatori de produse de lux, oferind o experienta la cumparaturi noua, diferita si inspirationala.

Lookbook-ul colectiei si noile tendinte de sezon alese de Edem Dossou din selectia Designer AW22 pot fi vazute pe Zalando aici.

Foto: Justin French