(P) Levi’s® reinventeaza moda anilor ’80 cu noul model Balloon Jean, must have in colectia primavara/vara 2020

balloon jean
1
De Cristina Tudor
6 mart. 2020

Pentru colectia primavara/vara 2020, Levi’s® imbratiseaza sloganul anilor 1980 “mai mare este mai bine” cu un nou model pentru femei: Levi’s® Balloon Jean.

Cu o talie inalta, foarte curbati pe picior si putin ingusti pe glezne, modelul Balloon Jean imbina perfect estetica supradimensionata a anilor ‘80 cu stilul contemporan de astazi.

Disponibil in trei variante diferite si o gama extinsa de culori si materiale, noul denim este puntea dintre moda viitoare si clasicul denim. Balloon Jean este piatra de temelie a acestei colectii, cu o talie inalta de 30 de centrimetri, un tiv pe lungimea gleznei si putin conici.

“Inspiratia vine de la modelul de jeans in forma de balon de la sfarsitul anilor ‘80 – inceputul anilor ’90, ce pune accentul foarte mult pe talie. Este conic, dar subtil, cu manseta usor mai larga. Purtat cu top-urile noastre cu maneci largi, prinse inauntru, outfitul ofera o tinuta rotund pe rotund completa. ”, declara Jill Guenza, Global Women’s Design la Levi’s®.

Cu un styling inteligent, modelul Levi’s® Balloon Jean este despre accentuarea taliei. Poate fi purtat cu un top subtire pentru un joc cu proportiile. Sau, pentru o si mai mare accentuare a taliei, se poate merge pe varianta rotund pe rotund cu un top supradimensionat care se poarta in pantaloni. Indiferent de styling, frumusetea modelului Balloon Jean este ca stimuleaza creativitatea si te invita sa experimentezi.

 

Despre Levi’s®

Brand-ul Levi’s® exemplifica perfect stilul clasic American, cool si relaxat. Inca de la lansarea de catre Levi Strauss & Co in 1873, blugii Levi’s® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de imbracaminte din lume – captand atentia si loialitatea oamenilor de-a lungul generatiilor. Astazi, portofoliul Levi’s® continua sa evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat in industria modei. Gama de jeans si accesorii este disponibila in mai mult de 110 tari, permitand oamenilor din intreaga lume sa isi exprime stilul personal. Pentru mai multe informatii despre Levi’s®, produsele si magazinele sale, vizitati levi.com.

Foto: PR