Stil de iarna – 5 trucuri pe care le-am invatat din Diavolul se imbraca de la Prada

diavolul se imbraca de la Prada
1
De Roxana Dobrita
31 dec. 2018

Trebuie sa recunosc ca ma uit la Diavolul se imbraca de la Prada aproape in fiecare an si de fiecare data ma transpune in acea perioada a vietii mele cand tot ce puteam sa fac era sa visez ca intr-o buna zi voi lucra in industria modei.

Sigur, Andy Sachs (jucata de Anne Hathaway) nu a dus-o prea bine cat timp a lucrat pentru revista Runaway, sub conducerea deja faimoasei Miranda Priestly (jucata de Meryl Streep), dar asta nu m-a descurajat din a-mi dori ca intr-o buna zi sa lucrez si eu ca editor la o revista.

Am studiat toate tinutele din film – cele bune, cele mai putin bune si cele grozave. Evolutia stilistica a lui Andy m-a invatat mai multe trucuri, mai ales cand vine vorba de moda in sezonul rece.

Iata care sunt cele 5 lectii de stil care mi-au ramas intiparite in minte dupa ce am urmarit Diavolul se imbraca de la Prada.

Investeste intr-un palton de senzatie

Pe timp de iarna, paltonul este cea mai importanta piesa a tinutei tale pentru ca este si cea mai vizibila. Andy stie prea bine asta.

Alege accesoriile intelept

Andy cunoaste puterea unor accesorii bine alese si vom tine mereu minte colierul Chanel purtat de ea intr-una din scene. Chiar daca nu-ti permiti o bijuterie scumpa, poti obtine acelasi efect cu optiuni similare, dar mai ieftine.

Helancile sunt piese de rezistenta

Helanca este o piesa esentiala pe timp de iarna. Fie ca o porti sub o jacheta din piele – daca e mai cald afara – sau sub un palton calduros – daca sunt multe grade cu minus, aceasta este piesa vestimentara pe care o vei scoate cel mai des din dulap in sezonul rece.

Investeste in cizme statement

Mai tii minte cand Andy a primit acele cizme Chanel superbe, pana la pulpe? Si acum ma mai gandesc la ele si sigur si tu. Genul acesta de incaltari statement iti ridica instant tinuta, oricat de simpla ar fi in rest.

Dresurile trebuie sa fie de calitate

Ca si helancile, dresurile sunt piese esentiale pet imp de iarna, mai ales daca vrei sa porti fuste scurte cu cizme. Asigura-te ca ai mereu la dispozitie cateva perechi rezistente, care iti vin perfect.

Foto: PR