10 femei celebre care au devenit mame dupa varsta de 40 de ani

1
De Cristina Tudor
29 oct. 2021

Varsta medie a femeilor care devin mame pentru prima data a crescut considerabil in intreaga lume.

De exemplu, in 2013 varsta medie a fost de 28,8 ani in tarile europene, in timp ce in 2018 a devenit 29,3 ani si cam acesta este ritmul. Acest lucru se datoreaza in primul rand dezvoltarii stiintei.

Recent, celebrul fotomodel Naomi Campbell a devenit mama pentru prima data la varsta de 50 de ani. Si trebuie sa-i multumeasca stiintei pentru aceasta oportunitate!

Iata in galeria de mai jos 10 femei celebre care au devenit mame dupa varsta de 40 de ani:

Cameron Diaz

Intr-unul dintre interviurile sale din 2014, Cameron Diaz a spus ca nu a fost niciodata atrasa de rolul de mama. Totul s-a schimbat cand l-a cunoscut pe sotul ei muzician Benji Madden.

Pe 30 decembrie 2019, actrita in varsta de 47 de ani a devenit mama pentru prima data. Fiica ei Raddix s-a nascut intr-o clinica din Los Angeles. Parintii ei spun ca le-a cucerit inimile imediat.

Uma Thurman

Uma Thurman si Ethan Hawke au doi copii: o fiica, Maya, nascuta in 1998 si un fiu, Levon, in 2002. Cand copilul lor mai mic avea 3 ani, cuplul a divortat.

Actrita a nascut o alta fiica cu iubitul ei Arpad Busson. Acest lucru s-a intamplat in 2012, cand Uma avea 42 de ani.

Naomi Campbell

In mai 2021, modelul in varsta de 50 de ani, Naomi Campbell, a impartasit fotografia cu picioare mici pe palma ei pe Instagram. In acest fel, ea a vrut sa anunte nasterea primului ei copil.

In interviurile sale, Naomi a mentionat de cateva ori ca visa sa devina mama si s-a bucurat ca stiinta moderna poate ajuta femeile sa experimenteze maternitatea la orice varsta.

Bunica bebelusului a scris in comentariile de sub fotografie ca asteptase mult timp ca sa fie bunica si ca acum e extrem de emotionata.

Meryl Streep

Meryl Streep, care este adesea numita una dintre cele mai mari actrite ale vremurilor prezente, are 4 copii. Fiul ei cel mare va implini in curand 42 de ani, in timp ce fiica ei cea mica are 30 de ani.

Cand Meryl si sotul ei, Don Gummer, au avut al patrulea copil, aveau 42 si 44 de ani.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Shutterstock