Cameron Diaz spune ca trebuie sa „normalizam” cuplurile casatorite care au dormitoare separate

1
De Teodora Tirca
21 dec. 2023

Actrita este casatorita din 2015 cu muzicianul Benji Madden, despre care spune ca este minunat si ca au o relatie autentica.

Lui Cameron Diaz ii place sa se bucure de spatiul ei.

Intr-un episod din podcastul Lipstick on the Rim, actrita a vorbit despre viata ei de familie si despre un „aranjament” pe care ea si sotul ei il considera ideal. Dupa ce o alta femeie prezenta in discutie a recunoscut ca sotul ei sforaie, vedeta din Bad Teacher – care s-a casatorit cu chitaristul trupei Good Charlotte, Benji Madden, in 2015 – a avut si ea o marturisire.

„Ar trebui sa normalizam dormitoarele separate”, a intervenit Diaz inainte de a-si explica rationamentul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cameron Diaz (@camerondiaz)

„Eu gandesc asa: eu am casa mea, spatiul meu, tu o ai pe a ta. Apoi avem casa familiei la mijloc. Eu merg sa dorm in camera mea, iar partenerul meu in a lui. Si e foarte bine asa.”

„Si avem si un dormitor comun unde petrecem timp impreuna atunci cand avem timp si chef”, a continuat ea.

Cand una dintre gazde a glumit ca acest aranjament ar putea fi controversat, cineva a spus ca poate Diaz nu ar fi trebuit sa deschida subiectul.

Ce e mai sanatos: un pahar de alcool pe zi sau cateva pahare o data pe saptamana? Medicii raspund

„Am spus-o deja”, a intervenit Diaz razand, inainte sa clarifice: „Apropo, acum nu simt nevoia neaparat sa fac asta, pentru ca sotul meu e atat de minunat. Dar gandeam asa inainte sa-l cunosc pe el”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Benji Madden (@benjaminmadden)

Diaz si Madden au o fiica de 3 ani pe nume Raddix, care a venit pe lume in ianuarie 2020.

„An Nou fericit de la Maddens!”, a scris cuplul in postarea de Instagram la acea vreme. „Suntem atat de fericiti, binecuvantati si recunoscatori sa incepem acest nou deceniu prin anuntarea nasterii fiicei noastre, Raddix Madden. Ea ne-a cucerit instantaneu inimile si ne-a completat familia.”

La inceputul acestui an, Benji si Diaz au sarbatorit 8 ani de casatorie.

„Indragostit, inspirat, fericit si recunoscator”, a scris artistul pe contul lui de Instagram. „Opt ani casatoriti, unul langa altul, si acum o micuta pe care sa o ghidam prin viata🐣hai sa traim inca 80 si apoi pentru totdeauna ❤️❤️❤️ la multi ani 1*5*✨@camerondiaz ❤️❤️‍🔥🌹🌎”.

Foto: Shutterstock