Noul film al lui Cameron Diaz si Jamie Foxx, urmarit de ghinion. Cameron renunta la actorie, iar Foxx este internat in spital de o luna

1
De Georgiana Dorobantu
9 mai 2023

Cameron Diaz va renunta definitiv la cariera in actorie dupa ce va finaliza filmarile pentru productia Netflix „Back in Action”, in care joaca alaturi de Jamie Foxx. La randul sau, actorul a suferit o urgenta medicala severa si se afla in spital de luna trecuta.

Actrita in varsta de 50 de ani vrea sa se concentreze asupra vietii de familie si isi doreste sa petreaca mai mult timp alaturi de Raddix, fiica sa in varsta de trei ani.

„Aceste zile, una dupa alta, in care lucreaza zece ore, au fost destul de mult pentru ea si uraste sa fie departe de Raddix”, a dezvaluit pentru Daily Mail o sursa apropiata de Diaz.

Cameron Diaz nu se teme de trecerea anilor: vrea sa traiasca 110 ani

„Cameron iubeste rolul de mama mai mult decat orice pe lume”, a mai spus sursa.

Desi sotul ei, muzicianul Benji Madden, o sustine foarte mult in cariera, timpul petrecut de ea pe platoul de filmare a fost „destul de mult si pentru el”.

„Chiar daca si-a vazut familia in timpul filmarilor, nu este acelasi lucru”, a mai spus sursa.

Cameron Diaz si Benji Madden, in varsta de 44 de ani, s-au casatorit in anul 2015, iar fiica lor, Raddix, s-a nascut in 2019.

Cameron Diaz e alaturi de mamele care isi cresc singure copiii: „Nu stiu cum se descurca“

Cu un an inainte de nasterea fiicei sale, Cameron Diaz a confirmat ca renunta la cariera de actrita

Insa actrita din „Charlie’s Angeles” si-a surprins fanii atunci cand a revenit la actorie, alaturi de Jamie Foxx, in varsta de 55 de ani, pentru comedia de actiune Netflix ce va fi lansata in anul 2024.

Filmul regizat de Seth Gordon a fost marcat de unele drame pe platourile de filmare. Se pare ca Foxx a facut o criza de nervi pe platou, ceea ce a dus la concedierea unui producator executiv, a doi regizori, precum si a soferului sau.

Cu toate acestea, o sursa apropiata de Diaz a dezvaluit ca actrita americana este in termeni buni cu Foxx, iar momentul tensionat de la filmari nu a avut nimic de-a face cu decizia ei de a renunta definitiv la actorie dupa finalizarea acestui proiect.

Sfaturi de sport si frumusete de la Cameron Diaz

„Cand te afli intr-o pozitie cu autoritate, uneori trebuie sa iei decizia de a renunta la oamenii care nu impartasesc aceeasi viziune cu tine”, a spus sursa, care a adaugat ca ar fi „incredibil de surprinsa daca acel moment a cauzat tensiuni intre Jamie si Cameron.”

„Cameron este un om de afaceri si intelege ca astfel de lucruri sunt necesare uneori si, sincer, Jamie este singurul motiv pentru care ea face acest film si ei doi sunt in continuare foarte apropiati”, a mai spus sursa.

Insa sursa mai spune ca Diaz „uraste drama si confruntarea” care apar in activitatea de la Hollywood.

„Acesta este motivul pentru care s-a retras initial din industrie. Si-a demonstrat deja valoarea in lumea filmului si nu mai are nimic de demonstrat nimanui”, a continuat sursa.

Foxx si Cameron se cunosc de multi ani, dupa ce au lucrat impreuna in trecut.

Ei au jucat impreuna in filmul „Any Given Sunday” in anul 1999, iar in 2014 au aparut in remake-ul „Annie”.

Jamie Foxx a fost internat in spital luna trecuta dupa ce a suferit o urgenta medicala, care nu a fost dezvaluita public.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

O sursa a declarat pentru People ca medicii „ii fac mai multe analize si vor sa fie complet siguri ca el este bine inainte de a-l externa”.

O persoana apropiata de actor a spus ca „Jamie este stabil si nu se afla in prezent intr-o situatie care ii pune viata in pericol”.

Sursa a mai declarat ca spitalul este „ultimul loc in Jamie ar vrea sa fie acum”, in ciuda urgentei medicale.

„Are multe proiecte in derulare. El este genul de persoana care duce lucrurile la bun sfarsit; este concentrat si dedicat. Ceea ce i s-a intamplat din punct de vedere medical este o problema destul de serioasa incat sa il tina in spital”, a mai spus sursa.

Foto: depositphotos.com