Cameron Diaz a renuntat la actorie? Marturisirea pe care i-a facut-o lui Gwyneth Paltrow

1
De Maria Constantin
16 aug. 2020

Cameron Diaz a vorbit cu Gwyneth Paltrow despre decizia sa de a renunta la cariera de actrita, explicandu-i ce a impins-o sa faca acest pas.

De-a lungul carierei sale, Cameron Diaz a jucat in cateva filme importante si a fost nominalizata in patru randuri la premiile Globul de Aur. Cu toate acestea, ea a decis sa se opreasca aici, preferand sa se retraga de la Hollwood. Si nici nu are de gand sa se mai intoarca, constata Harper’s Bazaar.

Cameron Diaz a vorbit despre plecarea sa din lumea filmului cu Gwyneth Paltrow, intr-un episod din cadrul programului „In Goop Health: The Sessions”, transmis online. Diaz a discutat si despre noua marca de vin pe care a lansat-o, „Avaline”.

„Nu mai aveam timp pentru viata personala”

„Am decis ca imi doream alte lucruri in viata mea”, si-a inceput Cameron marturisirea. „Am tras din greu mult timp, muncind, facand filme si asta ma macina mult. Nu mai aveam deloc timp pentru viata personala”, a adaugat ea.

Cand Paltrow a intrebat-o cum s-a simtit parasind o cariera in film de o asemenea amploare, cu atat de mult succes, Diaz i-a raspuns: „Linistita. Aveam liniste in suflet. Pentru ca in sfarsit aveam grija de mine… M-am simtit impacata.”

„Este atat de intens sa muncesti la acest nivel si sa fii atat de urmarita de public si sa te prezinti acolo. Este multa energie care vine spre tine tot timpul cand esti atat de vizibil ca actor, in fata presei si fiind mereu in prim-plan”, a adaugat ea.

Filmul, scuza perfecta

Cameron Diaz a spus ca uneori se uita la viata ei si vedea lucruri pe care trebuia sa le schimbe. „Cand faci un film, este scuza perfecta. Esti a lor. Stai pe platou 12 ore pe zi, pana la urma luni intregi. N-ai timp pentru altceva”, a spus ea.

Sfaturi de sport si frumusete de la Cameron Diaz

„Am realizat ca am renuntat la cateva parti din viata mea pentru toti acesti oameni, iar ei le-au acaparat. A trebuit sa mi le iau inapoi si sa-mi asum responsabilitatea pentru viata mea”, a adaugat Diaz.

In cariera sa importanta, Cameron Diaz a fost nominalizata de patru ori la Globul de Aur pentru interpretarile sale din „There’s Something About Mary” (1999), „Being John Malkovich” (2000), „Vanilla Sky” (2002) si „Gangs of New York” (2003).

Foto: Shutterstock.com