Naomi Campbell a dat pentru prima data detalii despre fiica sa: „Nu este adoptata. Este copilul meu”

1
De Cristina Tudor
16 feb. 2022

Naomi Campbell a dezvaluit pentru prima data detalii despre fiica sa in varsta de noua luni.

Supermodelul britanic a declarat intr-un interviu pentru Vogue Marea Britanie ca fiica sa nu este adoptata, ci este copilul ei biologic.

Ea a anuntat in luna mai a anului trecut, printr-o postare pe Instagram, ca a devenit mama. Cu numai cateva saptamani inaintea anuntului Naomi a defilat la Saptamana Modei de la Paris.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de British Vogue (@britishvogue)

„Aceasta binecuvantare mica si frumoasa a ales ca eu sa-i fiu mama. Sunt atat de onorata sa am acest suflet bland in viata mea si nu exista cuvinte prin care sa descriu legatura pe viata pe care o impartasesc acum cu tine, ingerul meu. Nu exista iubire mai mare”, a scris Naomi in postarea de pe Instagram in care a anuntat ca a devenit mama unei fetite.

Modelul a tinut sa clarifice ca fetita de noua luni, al carui tata biologic nu a fost dezvaluit, este copilul sau biologic, in ciuda zvonurilor ca ar fi fost adoptata.

Naomi a pozat pentru coperta revistei de moda impreuna cu fetita sa, confirmand ca „Nu este adoptata. Este copilul meu”.

In cadrul interviului, supermodelul a refuzat sa dea alte detalii despre fiica sa. Insa a dezvaluit ca foarte putine persoane din cercul sau larg de prieteni au stiut ca planuieste sa devina mama.

„Pot sa numar pe degetele de la o mana oamenii care au stiut ca voi avea un copil. Dar ea este cea mai mare binecuvantare pe care mi-am imaginat-o vreodata. Este cel mai bun lucru pe care l-am facut vreodata”, a spus Naomi.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.