Produsul de 13 lei pe care Naomi Campbell il foloseste pentru a-si curata tenul

1
De Cristina Tudor
1 ian. 2021

Naomi Campbell este, fara indoiala, cel mai cunoscut supermodel din lume. De la varsta de 15 ani defileaza pe podiumuri de moda, apare in reviste de frumusete, iar in prezent, la 50 de ani, tenul sau arata la fel de bine ca la inceputul carierei.

Realizarile sale sunt impresionante. A fost prima femeie de culoare care a aparut pe coperta revistei Vogue Franta si Marea Britanie si prima femeie de culoare de pe coperta Time.

Renumitul makeup artist Pat McGrath, care a anuntat ca celebrul model va fi imaginea noii sale colectii de cosmetice, a spus ca „Frumusetea lui Naomi este incomparabila”.

Vedeta nu vorbeste prea des despre ritualul sau de ingrijire, insa a dezvaluit recent ca foloseste de foarte mult timp cateva produse foarte accesibile.

Prin urmare, nu este este de mirare ca atunci cand a dezvaluit cateva dintre secretele sale infrumusetare in cadrul unui interviu recent pentru Vogue, cele mai multe femei care ii admira frumusetea si-au luat notite. Principalele sale trucuri de ingrijire sunt invatate de la mama sa, Valerie Morris, care a fost o dansatoare de succes.

Naomi a dezvaluit la inceputul acestui an ca rutina sa zilnica de infrumusetare este una rapida si dureaza nu mai mult de zece minute. „Am grija de pielea mea de cand eram copil pentru ca mama mereu imi spunea ca trebuie sa aplic crema hidratanta”, a declarat Campbell intr-un interviu video pentru Vogue.

In afara ingredientelor recunoscute pentru efectele lor benefice asupra pielii, asa cum sunt serumurile cu vitamina E si C, vedeta foloseste un spray cu apa termala si zinc pentru matifierea tenului si combaterea acneei. De asemenea, supermodelul a mai spus ca foloseste o rola pentru microneedling de-a lungul barbiei, maxilarului si pometilor pentru a stimula productia de colagen…

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.