Naomi Campbell a devenit mama la 50 de ani: „Sunt atat de onorata sa am acest suflet bland in viata mea“

1
De Maria Constantin
20 mai 2021

Supermodelul a anuntat ca a devenit mama. Vedeta a postat o imagine in care tine in palma piciorusele bebelusului.

Naomi Campbell a dat vestea cea mare pe Instagram, unde a distribuit o fotografie emotionanta. „O micuta si frumoasa binecuvantare m-a ales pe mine sa-i fiu mama. Sunt atat de onorata sa am acest suflet bland in viata mea, nu exista cuvinte pentru a descrie legatura de-a lungul vietii pe care o impartasesc acum cu tine, ingerasul meu. Nu exista dragoste mai mare”, a scris ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Mai multi prieteni au felicitat-o pe Naomi in sectiunea de comentarii, relateaza People. „Dumnezeule, felicitari, doamna! Ce binecuvantare!!!”, i-a transmis actrita Zoe Saldana.

„Oh my God!!!!! Azi era ziua cea mare?? Absolut incredibil. Ce norocoasa este ea si cat de norocoasa esti tu! Ce mama minunata vei fi. Toate binecuvantarile”, a felicitat-o, la randul lui, designerul Marc Jacobs, lasand de inteles ca supermodelul are o fetita.

„Multe, multe felicitari tie si familiei tale. Ce binecuvantare incredibila!!!”, a scris Jodie Turner-Smith.

9 celebritati care au peste 40 de ani si ce poti face ca sa arati ca ele

In mai 2017, Naomi Campbell a declarat pentru Evening Standard ca se gandeste sa devina mama, dar nu se grabeste. „Ma gandesc tot timpul sa am copii. Dar acum ca stiinta a evoluat atat de mult, cred ca pot face asta cand vreau”, a spus atunci supermodelul.

Foto: Getty Images.