Apivita are un nou distribuitor pe piata din Romania

1
De Gavrila Alina
20 mart. 2023

Primavara lui 2023 aduce noutati pentru Apivita. Indragitul brand grecesc de cosmetice bazat pe extracte naturale, Apivita are de anul acesta un nou distribuitor, compania ND Medhealth.

Noua companie distribuitoare anunta noutati si pentru brand ale carui produse se vor regasi curand la nivel national in farmacii fizice si online.

Pentru ND Medhealth, 2023 este si va continua sa fie un an al extinderii portofoliului atat cu branduri de renume international, precum APIVITA, cat si cu branduri proprii”, puncteaza Nikolas Kotzias, CEO & Founder ND Medhealth.

Suntem extrem de onorati ca rezultatele noastre si munca depusa pentru promovarea brandurilor dermatocosmetice a convins grupul PUIG, producatorul brandului Apivita, saacorde companiei ND Medhealth distributia exclusiva a marciiin Romania. Si veti vedea: istoria Apivita merge mai departe si abunda in noutati si inovatii”, puncteaza CEO-ul ND Medhealth.

Apivita este unul dintre cele mai renumite branduri de cosmetice care valorifica puterea produselor apicole si a plantelor medicinale. ,

Creat in urma cu peste 40 de ani, APIVITA ofera solutii naturale si eficiente de infrumusetare pentru fata, par si corp. Produsele APIVITA sunt imbogatite cu ingrediente puternice din stup si flora greceasca, cu formule potentate de cele mai recente inovatii stiintifice.

Filosofia Apivita

Toate produsele de infrumusetare ale brandului  isi datoreaza eficienta filosofiei APIVITA. Filosofie care sta la baza dezvoltarii lor „de la sanatate la frumusete“. Deci, ce inseamna acest lucru? Fiecare dintre formulele cosmetice ale brandului este expresia „beauty“ a proprietatilor terapeutice ale produselor apicole folosite. Propolis, laptisor de matca si miere.

Cosmeticele Apivita contin 85-100% ingrediente naturale

Nu au in componenta ingrediente controversate. Siliconii, parabenii, uleiurile minerale, propilenul glicolic, moscurile policiclice, nitromoscul, ftalatii, ca si toate ingredientele care ar putea avea un efect nociv asupra sanatatii mediului sunt eliminate din toate retetele si formulele APIVITA.

Online si in magazine

Incepand cu finalul lunii martie, produsele Apivita vor putea fi achizitionate atat online, cat si fizic din farmacii din intreaga tara.

Despre ND Medhealth

ND MEDHEALTH este o companie farmaceutica cu o gama completa de servicii menite sa faciliteze accesul brandurilor de sanatate si frumusete pe piata romaneasca construita acum 13 ani de catre CEO & Fondator Nikolaos Kotzias. Portofoliul ND MEDHEALTH este format din branduri si produse inovatoare. Uriage, Apivita, Isdin, Eva Intima, Imunicor, Dr Biom, Puressentiel, Aspecton, Hedelix, Chlorhexil, Luxurious Dental Care, Novo C Vitamina C Lipozomala si D3Fix.