Brandul PINKO lanseaza colectia de primavara-vara 2022

1
De Gavrila Alina
12 mai 2022

PINKO, unul dintre cele mai apreciate branduri de modamilaneze, propune noi tendinte care incurajeaza tranzitia catreun stil urban, care surprinde importanta imbinarii tendintelor cu autenticitatea propriului stil.

Colectia este o abordare contemporana a modei, care imbinafeminitatea cu confortul, dar si eleganta cu senzualitatea. Pieseleau elemente urbane, dar pastreaza in continuare spiritulglamouros al elegantei tipice italienesti, reprezentativ brandului. De la fuste din matase accesorizate cu hanorace oversized, panala blazere masculine combinate cu topuri scurte, din materialefluide, PINKO incurajeaza adoptarea unui stil actual, datoritavarietatii de piese propuse.

Cu un design indraznet si accesorii statement, articolele sunt destinate femeilor care isi doresc sa se exprime prin hainele pe care le poarta si care nu se tem sa fie creative si curajoase. Obiectivul colectiei este de a readuce piesele clasice in lumina reflectoarelor, de data aceasta reinventate, mai actuale si maiversatile. Dungile marinaresti, imprimeurile florale, mix-urile de culori puternice, nuantele pastelate, piesele oversized, dar simaterialele delicate, toate acestea se reunesc in aceeasi colectie.

Gentile din colectia Love continua sa fie piesele de rezistenta, de data aceasta designerii au adus texturi care imbina elementelereprezentative brandului cu elemente din panza si impletituri, perfecte pentru vacanta.

Miercuri, 4 mai, seria de evenimente, parte din conceptulXclusive by Baneasa Shopping City, a debutat, prezentandcolectia de primavara-vara, ocazie unica pentru invitatii din presa, bloggeri si influenceri sa descopere piesele noii colectiiPINKO in cadrul unui brunch exclusivist.

Colectia PINKO spring-summer 2022 este disponibila in magazinul PINKO care se gasește exclusiv in Baneasa Shopping City.