Ciocolata belgiana devine un martisor tot mai apreciat de romani

1
De Gavrila Alina
4 mart. 2022

Pralinele clasice, dar si cele cu gusturi exotice, sunt printre preferate atunci cand oferim un cadou dulce

Consumul de ciocolata de calitate a crescut, la nivel national, cu 23% in timpul pandemiei si isi mentine trendul ascendent. Combinatiile de gusturi preferate de romani sunt in continuare cele clasice precum ciocolata cu lapte si crema ganache sau ciocolata neagra cu crema pralinata si bucati de boabe de cacao, dar si melanjurile exotice precum crema ganache cu portocale rosii si goji sau combinatiile de ciocolata alba cu caramel sarat.

Desi femeile cu varste intre 25 si 55 ani reprezinta mai bine de 65% dintre cei care aleg ciocolata belgiana, tot mai multi barbati se orienteaza spre praline de calitate, cu ingrediente atent selectionate, atunci cand sunt in cautarea unui cadou pentru femeile din viata lor.

Pentru cei in cautare de martisoare dulci si nu numai, Leonidas Ciocolata Belgiana aduce in prim plan, primavara aceasta, noile praline „Bleu de Toi”. Acestea au un invelis din ciocolata belgiana alba, colorata in mod natural cu spirulina si o crema de ganache cu portocale rosii si o nota de goji, care ofera un gust dulce-acrisor.

Cu aceasta ocazie, pe 28 februarie si 1 martie, ciocolateria Leonidas Dorobanti a gazduit o serie de sesiuni live in care maestrul ciocolatier Gérald De Brandt a realizat direct in ciocolaterie, celebra si delicioasa pralina „Bleu de toi”.

Despre reteaua Leonidas Ciocolata Belgiana
Leonidas Ciocolata Belgiana, unul dintre cei doi importatori ai brandului pe piata locala, opereaza in prezent 12 ciocolaterii, dintre care 3 in management propriu, in Bucuresti (Leonidas Dorobanti, Piata Constitutiei si Berthelot). Restul locatiilor functioneaza in sistem de franciza, atat in capitala, cat si in Iasi, Cluj, Bacau, Pitesti si Braila.
Leonidas Ciocolata Belgiana comercializeza peste 100 de varietati de praline de cea mai buna calitate si prospetime, realizate din ciocolata cu 100% unt de cacao pur, fara ulei de palmier si doar cu ingrediente proaspete, nu congelate.