Cosmobeauty EXPO 2022 – 27-29 mai 2022, Sala Polivalenta

1
De Gavrila Alina
17 mai 2022

Peste 200 de branduri beauty participa la cel mai mare si mai asteptat targ de produse de infrumusetare din Romania, Cosmobeauty EXPO, aflat la a 12-a editie, in perioada 27-29 mai 2022, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Accesul publicului este gratuit, iar programul de vizitare este 10.00 –18.00.

Peste 80 de firme expun in acest an la Cosmobeauty pe o suprafata de peste 2.000mp cele mai noi produse si echipamente de cosmetica, machiaj, coafura, manichiura-pedichiura, dermopigmentare, aparatura de slabit si deremodelare corporala, dar si produse de dermatologie avansatasi aparatura inovatoare de estetica medicala & anti-aging, s.a.

Profesionistii dar si consumatorii vor putea descoperi, testasau cumpara din cele peste 280 de branduri beauty si tratamente musthave atat pentru femei cat si pentru barbati,la editia din acest an a targului. Dar nu numai atat!Vizitatorii pot profita mai ales de intalnirea si de demonstratiile pe care timp de 3 zile le vor sustine la Sala Polivalenta din Bucuresti cei mai buni tehnicieni de unghii, hairstylisti, make-up artisti, cosmeticiene, maseuri si expertiin tehnologii moderne(microneedling, radiofrecventa, ultrasunete, dermabraziune, liposuctie non-invaziva, laser). “ – ne-a declarat Isabela Vasile, organizator CosmobeautyEXPO.

Breaking News. Trends. Premiere in exclusivitate laCosmobeauty EXPO 2022:

Anul acesta se poarta sprancenele butterfly, iar procedura de laminare a sprancenelor vine din Italia, in exclusivitate, la Cosmobeauty
Daca avem parul cret si ni-l dorim drept acum avem solutia:  Nanoplastia – 100% indreapta oricare tip de  fir de par. Premiera la Cosmobeauty
Aquafacial este inovatia cea mai in trend pe piata industriei cosmetice mondiale. Suntem siguri caAquafacial va umbri multe dintre metodele anterioare de tratament cosmetic. Tratamentul noninvaziv Aquafacial presupune o curatare delicata, un peeling intensiv si un stimulent de ingrijire. Este potrivit pentru o mare varietate de tipuri de piele. Punctul forte este dat de faptul ca tratamentul Aquafacial poate fi utilizat pentru aproape orice tip de ten si pentru orice probleme ale tenului.
Manichiura Macroscopica – ultima noutate in domeniul Nails
Tunsori care fac… barbatii sa fie barbati. Ce tunsori ar trebui sa poarte barbatii in 2022? Sunt 18 lucruri pe care barbatii le considera ultramasculine si printre ele sunt: Tunsorile si barba. Cainii de talie mare. Masinile. Friptura in sange. Lupta corp la corp si fotbalul. Dar tunsoarea este pe Locul I.  Acesta este si motivul pentru care tunsoarea masculina trebuie sa fie creata cu o geometrie clara, cu forme precise si un styling la fel de exact. Despre forme corecte, criterii, texturi, perspective–  afli de la top hairdresseri prezenti la Cosmobeauty
Epilarea SPA. In premiera internationala aromaterapia este integrata in formula de epilare cea mai putin dureroasa, cea mai delicata
It s a men s world! Greii industriei de barbering fac supershow la COSMOBEAUTY 2022. X Vision Team va sustine „The Trends” Event. Tunsori executate LIVE, ON STAGE si Tunsori realizate pre-event, intr-o colectie de trenduri, reunite in 3 categorii: Urbanismo, Balance, Siciliano. #Urbanismo – prin acest trend vom patrunde in lumea adolescentilor care au din ce in ce mai mare deschidere spre tunsorile neconventionale. #Balance – este un trend potrivit corporatistilor si celor care prefera un stil mai cuminte, office, dar care totusi isi doresc o tunsoare in trend. #Siciliano – parul cu aspect umed, asezat intr-o forma eleganta si studiata precum a sicilienilor din anii 50 vor fi readaptate si reinterpretate sub amprenta X Vision Team.
Extensiile de gene megavolume sunt ideale pentru party si evenimente speciale
Cum intinerim la nivelul fetei prin masajul stimulator al muschilor mimicii
Noile Tratamente Cosmetice inseamna ingrediente vegetale si minerale din ocean!
Machiajul in acuarela tips&tricks
Tratarea unghiilor incarnate si a problematicilorpicioarelor si unghiilor prin pedichiura medicala
Extensiile de par in tehnica minicapsula si nanocapsulacu cheratina pura
Indepartarea tatuajelor care nu ne mai plac cu laserul(in special tatuajul sprancenelor)
Trenduri Nails: Designul in culori pastel si Mirror Effect
Gala premiilor industriei beauty din romania, editia 2022. Cosmobeauty  premiaza Excelenta si Performanta in domeniul Beauty, iar premiile din acest an sunt cu atat mai relevante cu cat sunt rezultatul miilor de voturi venite din partea publicului pentru cei mai buni din Industrie cae vor uurca in aplauzele publicului pe scena Cosmobeauty EXPO de la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Mai multe detalii pe: www.cosmobeauty.ro

Follow us on Facebook/ Instagram @cosmobeauty.romania

#cosmobeautyEXPO #GalaCosmobeauty2022 #PBIA2022