Crowne Plaza, de 25 ani in Romania

1
De Gavrila Alina
25 iun. 2023

Hotelul Crowne Plaza Bucharest aniverseaza 25 de ani de excelenta in industria ospitalitatii. Mai mult, isi propune sa devina ecofriendly pentru toti oaspetii sai.

Inca de la deschidere, hotelul Crowne Plaza Bucharest a fost un punct de referinta pentru oaspetii sai. De-a lungul anilor, a devenit un nume emblematic in peisajul hotelier din Bucuresti.

Crowne Plaza Bucharest este recunoscut pentru serviciile de calitate si atentia la detalii

Hotelul a reusit sa atraga oaspeti din intreaga lume: oameni de afaceri, turisti si personalitati din diverse domenii. Remarcandu-se ca o destinatie perfecta pentru evenimente, atat private, cat si corporate.

Calitatea este sloganul nostru

Fideli sloganului ANA Hotels „Calitatea este viitorul nostru”. In toti acesti ani am continuat sa imbunatatim calitatea serviciilor noastre pentru a oferi oaspetilor hotelului perfectiunea confortului. In prezent, Crowne Plaza Bucharest este o locatie pe cat de eleganta, pe atat de prietenoasa cu mediul. Suntem incantati sa anuntam cu aceasta ocazie finalizarea cu succes a proiectului de instalare a unui set de panouri fotovoltaice care genereaza 300 KWP instalati. Acest proiect reprezinta primul nostru pas in directia asigurarii unei surse de energie verde”, care sa satisfaca integral necesitatile hotelului nostru”, a declarat George Copos, proprietarul ANA Hotels.

Crowne Plaza Bucharest este operat, in baza unui contract de franciza, de catre prestigiosul lant hotelier international InterContinental Hotels Group. Devenind, acum 25 ani, una dintre primele locatii din tara care operau sub un brand international.

Aceasta aniversare reprezinta o ocazie pentru a le multumi oaspetilor nostri pentru incredere si loialitate. Suntem mandri de reputatia noastra. Si vom continua sa oferim experiente rafinate si in urmatorii ani. Hotelul acorda o atentie deosebita clientilor care l-au consacrat pe piata destinatiilor preferate. Atat pentru organizarea de congrese, conferinte si evenimente in sali, cat si pe terase sau in gradina hotelului. Echipa Crowne Plaza Bucharest isi reafirma angajamentul de a continua sa dezvolte si sa adopte solutii sustenabile in domeniul protejarii mediului”,  a declarat Dan Volentir, Director General Crowne Plaza Bucharest.

Terasa Pine Garden Café, locul ideal pentru evenimente

Cu aceeasi ocazie, s-a redeschis terasa Pine Garden Café. Un loc ideal pentru evenimente sau pentru a petrece momente placute alaturi de familie si prieteni. Degustand dintr-o gama variata de bauturi si de preparate culinare savuroase, inspirate din bucataria mediteraneana. Ceea ce face terasa Pine Garden Café atat de speciala este amplasareasa intr-un parc pitoresc, de 7.000 mp. O terasa care te face sa te simti ca in vacanta, departe de agitatia orasului.

Pentru mai multe informatii despre Crowne Plaza Bucharest si serviciile sale, va rugam sa accesati www.crowneplaza.ro . Sau ne puteti urmari pe LinkedIn, Facebook si Instagram.

Despre Crowne Plaza Bucharest

Crowne Plaza Bucharest este situat in partea de nord a Bucurestiului,intr-o zona verde. La doar 15 minute de mers cu masina pana la Aeroportul International Henri Coanda. Cele 165 de camere elegante si confortabile, restaurantele rafinate, 16 sali cu facilitati pentru evenimente si intalniri de afaceri, centrul ANA Spa si gradina de 7000 mp, au facut din Crowne Plaza Bucharest un castigator de 7 ori a premiului 1, la categoria Hotel de 4 stele apartinand unui lantinternational in cadrul TopHotel Awards. Hotelul dispune de parcare privata si statii de incarcare pentru masinile electrice.

Despre ANA Hotels

Hotelul “Crowne Plaza Bucharest” face parte din cel mai mare grup hotelier privat romanesc, „ANA Hotels”. Compania detine si opereaza de asemenea, hotelurile „InterContinental Athénée Palace Bucharest”, trei unitati hoteliere la Poiana Brasov – Ana Hotels „Sport”, „Bradul” si „Poiana”, si „Ana Hotels Europa”. Care include centrul SPA „ANA Health Spa” din Eforie Nord, precum si operatorul instalatiilor de schi din Poiana Brasov – ANA Teleferic, care a adaugat recent in portofoliul sau Restaurantul Panoramic de pe Vf. Tampa din orasul Brasov.