Cu gandul catre lunga vara fierbinte

1
De Gavrila Alina
4 mai 2022

Incet, dar sigur se vede si vara la orizont. Si cat de bine ne pare. O asteptam de ceva vreme. O visam si ne gandim cu drag la cum o sa ne plimbam, cum o sa ne schimbam coafurilesi la cum ne vom juca de-a buclele.

Vara ne permite mai multa ghidusie, mai multa relaxare simai multa prospetime. Dar, ar fi bine sa nu uitam ca, odata cu vara, apar si primele pericole pentru par. Razele fierbinti ale soareluimai ales cele UV, apa sarata, umiditatea, clorul din piscine, parul ud prins cu elastice prea dure.

Si, da, toate aceste detalii, apparent nevinovate, pot duce la varfuri despicate, la arsuri ale scalpului, la fire rebele si la o culoare matuita. Deci, ce ai de facut? Cum putem face ca samentinem sanatatea parului la var ace urmeaza? Iata catevasfaturi concrete din partea lui Dudu Cumpat, stilist LondaProfessional. El ne explica cum iti poti ingriji parul cat maieficient pe timpul verii.

Mizeaza pe sprayul de hidratare fara clatire pentruprotectia culorii Color Radiance. Iata si de ce: acestaprotejeaza parul vopsit impotriva decolorarii si matuiriiculorii gratie ingredientelor pe care le contine. Unuldintre acestea? Coaja de portocala, cu un pH acid, care este renumita pentru stoparea efectelor de oxidarenedorite.
Samponul si balsamul fara clatire pentru protectieimpotriva razelor UV Sun Spark. Atuul lor? Curata siingrijesc parul afectat de razele UV. Este gama idealapentru a preveni efectele daunatoare ale razelor UV.
Velvet Oil de la Londa Professional reface structuraparului si este ideal pentru orice tip de par. Acesta este un produs versatil, care se aplica pe parul uscat pe lungimi sipe varfuri pentru a oferi suplete si hidratare. Daca alegisa il aplici pe parul umed, atunci obtii protectie termica siefect anti-static.

De acum, gata: poate sa vina vara!