Cursul online documentat care te invata cum sa-ti amenajezi singur casa

1
De Gavrila Alina
14 iun. 2022

De cate ori nu te-ai intrebat ce culori sa combini la tine acasa pentru a evita un dezastru? Sau ce trucuri sa folosesti pentru locuinta ta de 30 mp sa para mai mare?BALNAK Design a lansat cursul „DE LA ZERO“, ce iti ofera raspunsuri la toate intrebarile tale despre amenajarea casei.

Fie ca vorbim de iluminat, culori, organizare, cursul DE LA ZERO te ajuta sa obtii o amenajare care iti va oferi confortul necesar. 

Economiseste timp si bani, facand totul singur

De ce sa cauti pe internet informatiile pe care BALNAK Design deja le-a pregatit pentru tine?

In plus, la achizitionarea cursului ai parte de reduceri la furnizori de top din domeniu.

Daca ai fost incantat de curs si vrei sa afle si altii obtine si un  venit pasiv

Iti oferim posibilitatea si de a castiga bani din fiecare recomandare a cursului la alte persoane.

Pentru fiecare vanzare generata prin link-ul tau de afiliat, tu o sa primesti 15% din valoarea cursului. 100 vanzari inseamna 2.775€.

Beneficiaza si tu de cel mai accesibil si relevant curs daca ai in plan amenajarea locuintei tale la 185€.

Peste 400 de persoane si-au transformat deja casa in„acasa” cu ajutorul DE LA ZERO. Si tu meriti sa fii fericit intr-o casa noua!

Alatura-te acum tu comunitatii BAL•NAK si profita de toate beneficiile!

“Dupa un drum care m-a dus de la economie la management, vanzari si moda, am decis sa o iau de la zero. BALNAK Design s-a nascut din propria nevoia de a crea acasa un spatiu in care sa ne simtim confortabil. Mici schimbari de culori, iluminat sau chiar aranjarea mobilierului pot face diferenta. Cu BALNAK Design fiecare isi poata transforma casa intr-un colt de Rai.” a declarat Gianina Matei, fondator BALNAK Design.