Descopera Lift, noul mouse vertical ergonomic lansat de Logitech

1
De Gavrila Alina
19 apr. 2022

Un mouse wireless intuitiv, cu un design dedicat mainilor mai mici si conceput special pentru cresterea confortului de zi cu zi. Disponibil si pentru stangaci.

Logitech a lansat Lift, un mouse vertical ergonomic, wireless, creat pentru a creste confortul mainilor in timpul utilizarii zilnice. Cu un design atractiv, acest mouse se potriveste perfect atat mainilor de dimensiuni mai mici, cat si celor de dimensiuni medii si este disponibil in 3 culori atractive: roze, off-white si grafit. Varianta grafit are si optiune pentru stangaci.

Confortul si ergonomia joaca un rol vital in ceea ce priveste starea noastra generala de bine in spatiul de lucru.declara Olessia Hageman directorul diviziei de Ergo Business din cadrul Logitech. Filozofia noastraporneste de la premisa ca atunci cand ne simtim bine, munca devine mai productiva. Asadar, am creat Lift pentru a ajuta oamenii sa lucreze confortabil pe tot parcursul zilei si sa se simta bine, chiar si dupa o zi lunga petrecuta la birou.

Lift, ultimul produs din gama Ergo sustine abordarea centrata pe om si pe stiinta a companiei, de a crea produse care se diferentiaza atat prin design, cat si prin experientele pe care le ofera utilizatorilor.

Mouse-ul vertical ergonomic Lift este rezultatul unui proces de fabricare minutios si a mai multor runde de testare in cadrul laboratoarelor Logitech Ergo. Lift a obtinut aprobarea mai multor institutii de top din domeniul ergonomiei.

Acest mouse unic reuneste o multime de beneficii si caracteristici de productivitate de ultima ora intr-un design compact care sporeste confortul din timpul muncii de birou.

Suprafata de contact cu mana este realizata dintr-un cauciuc moale si sustine degetul mare pentru o senzatie de relaxare, chiar si in cazul utilizarii indelungate.

Datorita design-ului vertical si al unghiului precis de 57 de grade, ofera utilizatorilor dreptaci si stangaci o sustinere relaxanta, eliminand presiunea de la nivelul incheieturii mainii si promovand in acelasi timp o postura mai naturalaa antebratului pe tot parcursul zilei.

Rotita sa magnetica si silentioasa, SmartWheel, ofera atat viteza, cat si precizie, fie ca vorbim despre editari punctuale sau despre scroll indelungat prin documente complexe. Lift se conecteaza instantaneu, wireless, la sistemele de operare Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS si la Android prin Bluetooth® Low Energy sau cu ajutorul device-ului de securizare USB Logi Bolt Receiver. Cu Logitech Flow puteti gestiona pe tot parcursul zilei si fara niciun efort, fluxul de lucru pentru pana la 3 dispozitive multi-OS.

Datorita design-ului sau sustenabil, Lift devine alegerea perfecta. Toate produsele Logitech sunt concepute pentru a oferi experiente impecabile de utilizare, dar si pentru a avea un impact minim asupra mediului inconjurător. Astfel, o parte din componentele utilizate la fabricarea Lift sunt obtinute din plastic reciclat post-consum (PCR) mai precis: 70% dintre componentele Lift grafit si 54 % dintre componentele Lift roze si off-white.

Programul PCR Logitech intareste angajamentul brandului de a proiecta device-uri sustenabile si de a se asigura caprodusele electronice care si-au incheiat ciclul de viațasunt reciclate. In acest sens, aproximativ 65% dintre tastaturile si mousii din portofoliul Logitech contin un anumit procent de plastic reciclat. In noile produse, Logitech va folosi plastic PCR ori de cate ori este posibil. Toate produsele Logitech, inclusiv Lift, sunt certificate ca fiind neutre in materie de emisii de carbon. Eliminam amprenta de carbon a fiecarui produs Logitech prin contributia noastra la plantarea de paduri, la acțiuni menite sa reducă emisiile de carbon si care stimuleaza cresterea comunitatilor de oameni responsabili in protejarea mediul inconjurator.

Pret si disponibilitate

Mouse-ul vertical ergonomic Lift este disponibil incepand din luna aprilie pe Logitech.com si la partenerii din intreaga lume. In Romania va putea fi achizitionat de la partenerii Logitech la pretul recomandat de 389 lei.​​

Despre Logitech

Logitech dezvolta dispozitive care isi gasesc locul in viata de zi cu zi a oamenilor, conectandu-i la experiente digitale pe care si le doresc, astfel incat ei sa creeze si sa se bucure mai mult. Prin intermediul produselor sale, contribuie la pasiunile oamenilor si ii conecteaza prin muzica, jocuri, video, streaming, creatie si computere.

Printre brandurile Logitech se regasesc: Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming Ultimate Ears, Jaybird si Blue Microphones. Fondată in 1981 si cu sediul in Lausanne, Elvetia, Logitech International este o companie publica elvețiana listata pe SIX Swiss Exchange (LOGN) si pe piata Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe detalii despre Logitech gasiti pe www.logitech.com, blogul companiei sau @Logitech.

Logitech si celelalte branduri din portofoliul Logitech sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Logitech Europe S.A si / sau ale filialelor sale din SUA sau alte tari. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea respectivilor detinatori. Pentru mai multe informatii despre Logitech si produsele sale, vizitati website-ul companiei –  www.logitech.com