Magazinul naturist Puterea Plantelor isi relanseaza platforma de shopping online

1
De Gavrila Alina
19 apr. 2022

Magazinul online naturist Puterea Plantelor anunta lansarea noii versiuni a site-ului web, ca parte a procesului de rebranding al companiei.

Incepand cu 1 aprilie, consumatorii se pot bucura de platformacomplet noua si imbunatatita a magazinului online, dezvoltatapentru a oferi acestora o experienta mai placuta a cumparaturilor, optimizata pentru a gasi mai usor produsele de care au nevoie, precum si variante noi de produse care i-ar putea interesa, dar si pentru a automatiza procesele operative.

Cele peste 8.000 de produse prezente in cadrul platformei online Puterea Plantelor vor ramane impartite in aceleasi categorii, si anume de la produse de igiena si ingrijire, produse cosmetice, precum si ingrediente cosmetice, pana la produse alimentare, suplimente naturale, produse organice, uleiuri si siropuri naturale, produse pentru bebelusi si altele. Ulterior lansarii noului site, vor fi introduse atat produse, cat si producatori noi.Printre producatorii deja prezenti in portofoliul Puterea Plantelor se numara Traieste Bio Shop, Bio Nera Plant, Biogama Distribution, Fares Trading, Dacia Plant, Biovitality, Miobio Cosmetics si Techirghiol Farma Cosmetics.

Putereaplantelor.ro sarbatoreste 9 ani pe piata din Romania, site-ul fiind lansat in anul 2013 din dorinta de a oferi o gama variatade produse naturiste si BIO, dar si de a promova produse romanesti si un stil de viata sanatos. Compania si-a desfasurat activitatea in Bacau pana in 2018, cand s-a mutat la Bucuresti. Cifra de afaceri si numarul de clienti au crescut in fiecare an, inregistrand in 2021 o cifra de afaceri de 450.000 EUR. Pentru anul 2022, este estimata o crestere a acesteia de 15%.

Obiectivul intregului proces de rebranding a site-ului putereaplantelor.ro este de a aduce mai aproape de clienti solutiile pentru nevoile acestora, eficientizand experienta de cumparaturi si simplificand procesul operational prin automatizare. Noua platforma are un timp mai scurt de incarcare, iar produsele pot fi selectate mai usor prin introducerea filtrelor si optimizarea motorului de cautare.

Nevoia unui rebranding a venit din dorinta de a oferi clientilor nostri o experienta centrata pe nevoile lor pana la cel mai mic detaliu. Viziunea noastra – „sa previi este mai bine si mai simplu decat sa vindeci” ne face sa ne dorim sa fim mai aproape de consumatori prin intermediul unei platforme mai prietenoase, mai intuitive si mai rapide. Mai mult decat atat, cu ajutorul specialistilor, clientii nostri au acces la sfaturile si recomandarile acestora pentru a fi siguri ca alegerea produselor naturiste este una corecta”, a spus Diana Fala, fondator Puterea Plantelor.

Dorinta de a furniza consumatorilor remedii de cea mai inaltacalitate si provenite din surse naturale sta la baza activitatilor de zi cu zi, astfel incat s-a realizat colaborarea cu un medic, precum si cu alti profesionisti in domeniul fitoterapiei si al produselor naturiste, pentru a oferi sfaturi specializate in functie de cereri.Asadar, prin gama cat mai variata de produse, informatiile complete necesare pentru a lua o decizie de achizitie corecta si un proces cat mai simplu si intuitiv, Puterea Plantelor devine, astfel, un partener de incredere pentru oricine cauta sa acceseze multitudinea de solutii pe care natura i le poate oferi.

***

Despre Puterea Plantelor

Infiintat in 2013, Puterea Plantelor este un magazin online de produse naturiste, BIO, provenite direct de la producatori romani sau distribuitori autorizati, la preturi accesibile. Fiind orientatacatre un stil de viata sanatos, compania ofera un sortiment de peste 8.000 de produse naturiste, de la produse alimentare, suplimente nutritive, produse cosmetice si de ingrijire, pana la siropuri naturale, produse organice si produse pentru bebelusi.Pentru recomandari de produse in functie de nevoile clientilor, acestia pot consulta specialistii Puterea Plantelor pentru sfaturi in materie de fitoterapie, recomandari de suplimente alimentare pentru anumite afectiuni, cat si recomandari pentru o alimentatie sanatoasa, sfaturi pentru mentinerea sanatatii si a frumusetii,folosind produse naturale si un stil de viata armonios.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.putereaplantelor.ro