Maison des Crêpes Aviatorilor – Aniversare 5 ani

1
De Gavrila Alina
5 mai 2022

Povestile frumoase merita celebrate cu stil, iar Maison des Crêpes nu dezminte acest lucru. Recent franciza din Aviatorilor a sarbatorit 5 ani de existenta si clatite delicioase.

Asa cum ne-am obisnuit, evenimentul nu a putut fi altfel decat unul la inaltimea asteptarilor. Pregatit cu mult bun gust si atentie la detalii, acesta a avut loc in data de 12 aprilie, chiar in locatia din Strada Emanoil Porumbaru, 81.

Crêpes et bérets, caci acesta a fost numele evenimentului, a adus laolalta tot ceea ce presupune conceptul Maison. Pasiune, preparate gustoase, respect pentru traditie si oameni faini, care stiu sa pretuiasca momentele de neuitat.

Evenimentul a debutat cu o intoarcere la inceputurile francizei, fiind servite preparatele cu care restaurantul si-a inceput activitatea.

Printre acestea s-au numarat faimoasele clatite sarate, care aduc chiar si acum o nota de unicitate universului crêpes . Dupa acest delicios moment, cei 5 ani de activitate au fost marcati printr-un preparat aniversar inedit. Avril, care a fost vedeta serii, a fost servit sub forma de tort, pentru a marca momentul aniversar. Preparatul care imbina gustul unic al ciocolatei cu aroma fresh a tripului sec, poate fi gasit pana la finalul acestei luni in locatia din Aviatorilor.

In final, doritorii au putut degusta si alte preparate dulci marca Maison, totul fiind acompaniat de cele mai colorate si unice cocktailuri. Aniversarea, care a marcat o jumatate dintr-un deceniu de existenta a francizei din Aviatorilor, a reprezentat o celebrare a evolutiei infloritoare pe care acesta a cunoscut-o. Alaturi de fondatori si oameni care au fost alaturi de Maison in evolutia sa, Crêpes et bérets a marcat cu eleganta o poveste de succes.