Monica Davidescu, ambasador al Casei de Bijuterii Micri

1
De Gavrila Alina
7 apr. 2022

Lansat in urma cu mai mult de un sfert de secol, sub denumirea de Micri Gold Bijuterii, brandul MICRI a excelat prin profesionalism si nu a facut nicicand rabat de la calitate.

Asa se explica de ce, in atatia ani de activitate, s-a mentinut pe o pozitie de top, exclusivista, si se poate lauda ca nu a avut niciodata un competitor direct pe nisa bijuteriilor de lux.

Proiectul a inceput ca o afacere de familie, fondatorul Micri Gold fiind Cristian Ionita, care in tot acest timp a fost sustinut de Andreea Ionita-Loukas, fiica cea mare. Acesteia i se datoreaza mentinerea brandului pe pozitia de lider de piata.

Pe parcurs, Micri Gold s-a reinventat, nu doar prin faptul ca a devenit Casa de Bijuterii Micri, ci si prin faptul ca a fost numit un nou manager, in persoana mezinei familiei, Jennifer-Ann Niculescu. Tanara si entuziasta, dar si extrem de bine pregatita in domeniu, Jennifer-Ann Niculescu promite sa reimprospateze imaginea Micri si sa continue directia ascendenta a brandului. „Pasiunea pentru bijuterii este transmisa in familia noastra din generatie in generatie. O bijuterie inseamna poveste, emotie, mesaj. Iubesc traditia, istoria si munca familiei mele, iubesc Micri si tocmai de aceea ma simt datoare sa duc mai departe acest business, dar sa il reasez, imprimand-i inovatie si modernitate. Vreau sa vorbim cu aceeasi placere despre Micri peste alti 25 de ani, cand sper sa transmit, la randul meu, atat dragostea pentru bijuterii, cat si business-ul in sine, urmatoarei generatii Ionita”, declara cu speranta si optimism noul manager.

Casa de Bijuterii Micri vine in intampinarea clientilor sai cu un serviciu nou care presupune realizarea de bijuterii unice, personalizate. Aceste bijuterii se vor face la cerere si vor spune povesti unice de iubire, vor exprima personalitatea purtatorului sau vor transmite mesaje speciale pentru cei carora le sunt destinate, pastrand nivelul extrem de ridicat si rafinamentul de top cu care brandul Micri si-a obisnuit clientii, precum si garantia unei executii perfecte ce sta in spatele calitatii exceptionale a bijuteriilor marca Micri.

Actrita Monica Davidescu devine ambasadorul de brand al Casei de Bijuterii Micri : Am stiut din prima clipa faptul ca MICRI este un nume puternic care impartaseste aceleasi valori ca si mine. Iubesc traditia, istoria si munca in familie. Si toate acestea reprezinta de fapt casa de bijuterii MICRI.”, marturiseste plina de emotie Monica Davidescu. 

Situata in Bdul Aviatorilor, nr. 35, Sector 1, Bucuresti, Casa de Bijuterii Micri poate fi contactata prin E-mail, pe adresa order@micri.ro, la telefon +40 21 312 0057sau pe WhatsApp, la numarul +40 742 355 578. De asemenea, doritorii pot vedea exponate din colectiile Micri pe site-ul www.micri.ro .