Noile colectii Victoria’s Secret iti vor schimba aceasta vara!

1
De Gavrila Alina
17 iun. 2022

Dream Angels si Very Sexy sunt cele mai noi colectii pe care Victoria’s Secret le dezvaluie in aceasta vara.

Articolele vestimentare sunt ideale pentru orice silueta, fiind intr-o multitudine de forme si materiale. Asta insemana ca vei gasi, la Victoria’s Secret, in mod garantat si ceva care sa fie pe gustul tau.

Dream Angels, Victoria’s Secret

Noua colectie de vara Dream Angels reinventeaza modul in care imprimeul fructelor apare pe lenjeria intima. In centrul atentiei fiind chiar lamaile, surprinse in moduri fine atat pe dantela, cat si pe tesaturile micro moi si elastice. Dream Angels pune in centrul atentiei detaliile fine, siluetele de orice fel și culorile vibrante ale verii, oferindu-ți o aura romantica.

Very Sexy

In tandem cu romantismul oferit de prima colectie, Very Sexy isi face aparitia. Cea de-a doua colectie e aici sa iti ofere tot ceea ce cauti. Indiferent daca lenjeria intima pentru care vei opta este pentru zilele obisnuite sau momentul in care iti doresti sa emani o senzualitate aparte, Very Sexy le are pe toate. Broderii, croieli, stiluri si materiale alese special pentru a fi pe gustul oricui le incearca.

Descopera noile colectii in magazinul Victoria’s Secret din Baneasa Shopping City si gaseste-ti modelul care te reprezinta!