Porsche Romania deschide primul showroom din Romania dedicat exclusiv mobilitatii electrice, in Baneasa Shopping City

1
De Gavrila Alina
19 apr. 2022
MOON CITY E-mobility Lounge s-a deschis luna aceasta in Baneasa Shopping City
Noul concept store este primul showroom din Romania dedicat exclusiv mobilitatii electrice;
Magazinul va expune, periodic, modelele electrice apartinand marcilor Volkswagen, Audi, Skoda si CUPRA;
Showroom-ul deschis in Bucuresti este al saselea de acest gen din Europa.

 

Incepand cu luna aceasta, MOON CITY E-mobility Lounge si-a deschis portile pentru pasionatii de inovatie si sustenabilitate. Acesta se afla in Baneasa Shopping City si este primul showroom din Romania dedicat exclusiv mobilitatii electrice.  

MOON CITY E-mobility Lounge este o incursiune in prezentul modern, dar si in viitor, constituindu-se intr-o “casa” a progresului sustenabil, in care vor fi expuse, periodic, modelele electrice apartinand marcilor Volkswagen, Audi, Skoda si CUPRA, cu scopul de a face ca electromobilitatea sa fie parte din viata noastra de zi cu zi. Este o promisiune pentru o lume sustenabila, pentru ca prezentul ne arata ca nu exista nicio modalitate sa evitam energia electrica. Locatia reprezinta un hotspot ce emana futurism, excelenta, flexibilitate si adaptabilitate, altfel spus, o abordare complexa si integrata a conceptului de mobilitate electrica, ce imbina tehnologia cu conectivitatea.

”Acest concept store promoveaza o buna parte din viziunea grupului Porsche despre viitorul de care cu totii avem nevoie. Este un proiect emblematic pentru compania noastra si o investitie in viitorul acesteia si se doreste a fi un hub important pentru diferite marci ce vor fi expuse, rand pe rand, aici. Aceasta este o noua promisiune pe care o facem pentru un viitor sustenabil, pentru ca oricat de departe ne poate parea acest <<maine>>, el se construieste chiar azi de catre fiecare dintre noi”, declara dl. Brent Valmar, General Manager Porsche Romania.

Noul concept-store marca Porsche Romania este dezvoltat sub brandul MOON, ce ofera solutii complete, destinate mobilitatii electrice: de la statii de incarcare de uz casnic (tip wallbox), incarcator portabil, pana la statii de incarcare rapida de mare putere, panouri fotovoltaice si sisteme de stocare. Brandul MOON si-a consolidat pozitia pe piata internationala odata cu evolutia tehnologica, tinand cont de reglementarile internationale si de nevoia de a salva planeta prin emisii de CO2 cat mai mici. MOON CITY E-mobility Lounge vine sa sustina valorile MOON si sa le promoveze, marcand cea mai importanta trecere din istoria automobilelor, aceea de la functionarea pe benzina, la folosirea curentului electric in mod sustenabil, pentru zero emisii pana in 2050.

„MOON isi imprumuta numele devenit deja emblematic actualului hotspot, pentru un nou tip de mobilitate electrica, oferind consumatorilor si clientilor de afaceri solutii personalizate. Deschiderea MOON CITY E-mobility Lounge marcheaza, de asemenea, inceputul unei noi ere a mobilitatii, intr-un mod pe care vizitatorii il pot experimenta interactiv si educativ”, declara Theodora DAFIN, Team Leader MOON Romania.

Prezentul concept isi are originea in Austria, in centrul de expertiza si inovatie in e-mobility, MOONCITY Salzburg, iar showroom-ul deschis in Bucuresti este al saselea de acest gen din Europa, dupa cele din Salzburg, Viena, Bratislava, Zagreb si Liublijana. Scopul este de a oferi „edutainment” tuturor celor care-i trec pragul, impreuna cu informatii explicative pe subiecte complexe de mobilitate. Deschiderea acestui concept store, care sta sub marca inovatiei, vizeaza educarea si modelarea consumatorului in vederea construirii unui mediu mult mai sanatos.

Cei care vor vizita magazinul din Baneasa vor descoperi nu doar optiunile de mobilitate electrica din portofoliul grupului Porsche Romania, dar vor primi si consiliere si sfaturi de specialitate despre sustenabilitatea prin mobilitate si solutiile pentru un viitor durabil.

In 2021, au fost instalate primele statii de incarcare MOON de 300kW din tara, in Bucuresti, Rm. Valcea si Timisoara. Statiile de incarcare din portofoliul MOON au putere de incarcare de la 7.4kW pana la 300kW, iar din acest an ofera proiecte de panouri fotovoltaice la cheie clientilor dornici de a face schimbarea catre o sursa de energie verde. In prezent, in reteaua de dealeri autorizati ai grupului sunt instalate peste 100 de statii de incarcare MOON.

Despre Porsche Romania

Porsche Romania este filiala locala a Porsche Holding Salzburg, o subsidiara a concernului Volkswagen AG. Grupul Volkswagen AG este cel mai mare distribuitor de masini din intreaga lume cu un volum de 10,97 milioane de unitati livrate anul trecut. Porsche Romania a incheiat anul 2019 cu un numar total de 35.332 masinilivrate clientilor, cu 7% mai mult fata de anul precedent. Peste 200,000 de clienti au beneficiat in 2019 de serviciile premium oferite Porsche Romania post-vanzare. Porsche Romania este importatorul general pentru marcile Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Das WeltAuto.