Reinterpretarea feminitatii alaturi de Calvin Klein

1
De Gavrila Alina
12 mart. 2022

Alaturi de cine razi? Alaturi de cine plangi? Alaturi de cine impartasesti experiente unice? Alaturi de cine te simti conectat si autentic? Alaturi de o femeie speciala din viata ta care indrazneste sa fie ea, care indrazneste sa sparga tiparele sociale, care indrazneste sa se simta puternica si libera, care indrazneste sa fie femeie si sa reinterpreteze feminitatea intr-un mod personal, confortabil ei si nu neaparat celorlalti.

Nu este o perioada usoara sa fii femeie, dar a fost vreodata?! Insa este o perioada in care femeia este celebrata si in care femeia da sensul unei comunitati.

Lasa-te inspirat de colectia Primavara ’22 Calvin Klein & invitaacea femeie speciala din viata ta, catre care iti intorci gandurile bune si dragostea, sa aleaga piesele care ii definesc feminitatea in stilul propriu.

Pentru acest sezon, Calvin Klein isi propune sa regandeascaconceptul de comunitate si sa prezinte o campanie dedicataoamenilor autentici pe care ii intalnesti la orice pas, pe strada, in fata casei sau in diverse scenarii urbane. Este vorba despre conexiune si unificare prin stilurile Calvin Klein.

Colectia Primavara ’22 celebreaza tot ce este mai bun in ADN-ul Calvin Klein: siluete minimaliste, pure si simple, dar care iesin evidenta. Inspirate din item-uri iconice din trecut, cele maiclasice stiluri de arhiva ale brand-ului sunt reimaginate pentruuzul contemporan fara a li se pierde esenta care este vizibila in culoare, linie si forma.

Reinterpretarea stilului specific aniilor 90 –  androgin, incluziv, usor, fara efort – multifunctionalitate, design versatil, focus pe detalii, rescrierea regulilor simplitatii cu siluete minimaliste care permit libertatea de exprimare, celebrarea frumusetii naturale, sunt doar cateva dintre caracteristicile noii colectii Calvin Klein care este deja disponibila in magazinele  Calvin Klein din Romania.

Sarbatoreste femeia in felul tau!