SMYK a pregatit noi oferte la articolele esentiale pentru noul sezon Primavara reducerilor SMYK!

1
De Gavrila Alina
22 mart. 2022

Retailerul SMYK All for Kids vine cu oferte la articolele de sezon: imbracaminte si incaltaminte, dar si la jucarii si articole pentru bebelusi.

Primavara 2022 s-a dat greu venita din punct de vedere meteorologic, dar este, in sfarsit, aici! Din pacate, insa, previziunile economice pentru acest sezon se pastreaza inca negative, in ciuda incalzirii vremii, iar aceastea presupun o presiune suplimentara pe bugetul de cheltuieli al fiecarei familii.

Totusi, vremea frumoasa cheama la plimbari si joaca in aer liber, iar SMYK All for Kids doreste ca parintii sa intampine primavara cu acelasi entuziasm ca si pana acum, bucurosi ca isi pot petrece din nou timpul cu copiii in natura.

Si, fiindca un nou sezon sezon inseamna, de cele mai multe ori, haine si incaltaminte noi, dar si jucarii si jocuri noi, parintii vor fi incantati sa descopere in noul catalog cu oferte de  primavara reduceri de pana la 40%  la articolele selectate in toate magazinele SMYK in perioada 21 martie – 3 aprilie 2022.

„Stim ca schimbarea sezonului este una dintre acele perioade ale anului cu multe cheltuieli pentru reinnoirea sau aducerea la zi a garderobei – mai ales in cazul copiilor, care cresc atat de repede si au nevoie de alte hainute si alta incaltaminte in fiecare an. De asemenea pentru multi copii poate este primul sezon de iesit cu bicicleta, skateboardul sau cu trotineta. Astfel ca am inlcus in oferta  noastra pe langa articole de imbracaminte si incaltaminte si o serie de articole pentru joaca afara, dar si  jocuri, figurine si papusi aflate in topul preferintelor celor mici la preturi avantajoase.”, a declarat Alexandra Cretan, director de marketing  SMYK All for Kids Romania.

Si, chiar daca primavara este un anotimp capricios, gama de produse SMYK inclusa in campania de reduceri ofera solutii de joaca si pentru interior, destinate zilelor mai putin prietenoase din punct de vedere meteorologic cu micii prieteni ai SMYK All for Kids. Produsele disponibile la pret redus pot fi vizualizate in catalogul disponibil online pe https://qrco.de/bcqQjE.

Magazinele SMYK sunt o destinatie de shopping esentiala pentru parintii cu copii intre 0 si 14 ani datorita gamei variate de produse, de la articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru copii, pana la articole de puericultura: carucioare, scaune de masa, scaune de masina, produse cosmetice, jucarii interactive, toate in acelasi loc, „All for Kids”.