SMYK vine cu noi oferte pentru Sarbatorile Pascale

1
De Gavrila Alina
12 apr. 2022

SMYK All for Kids vine in sprijinul parintilor pentru a umple tolba iepurasului de Paste cu articolele dorite de cei mici, prin reduceri de pâna la 50% la jocuri, jucarii, haine si incaltaminte pentru copii.

Este in traditia noastra sa ne innoim in acest anotimp, la fel ca natura. Mai ales in apropierea sarbatorilor Pascale, care ne vor umple casele de lumina si de oameni dragi la sfârsitul lunii aprilie. Traditiile tin de suflet, de legaturile puternice si emotionante dintre oameni, ajuta la dezvoltarea empatiei si la construirea comunitatilor. Sa facem tot ce putem ca sa le pastram si sa ne bucuram de ele impreuna!

SMYK sustine continuarea traditiei de a darui si de a se innoi de Paste pentru ca parintii sa insufle generatiilor urmatoare aceeasi bucurie cu care au fost si ei deprinsi in copilarie, când primeau hainute si pantofi noi.

Astfel, in perioada 11-25 aprilie, magazinele SMYK va asteapta reduceri de pâna la 50% la haine si incaltaminte pentru copii, jocuri si jucarii, seturi LEGO, biciclete, trotinete si alte jucarii de exterior. Pentru zilele vesele in familie, pline de relaxare in jurul meselor pascale sau la drumetii in natura.

„Apropierea sarbatorilor de Pasti este o perioada  incarcata cu bucurii si emotii pozitive. Fiecare copil  asteapta cu nerabdare vacanta si momentele petrecute in familie, dar mai ales cadourile Iepurasului. De aceea venim cu o serie de oferte la articolele de sezon: jucarii, jocuri educative, trotinete, biciclete potrivite pentru joaca afara si desigur articole de imbracaminte si incaltaminte potrivite sezonului, cu modele si imprimeuri pe care cei mici cu siguranta le vor indragi. Cu ofertele SMYK, cu siguranta tolba Iepurasului de Pasti va fi plina cu tot ceea ce cei mici isi doresc sau au nevoie”, a declarat Alexandra Cretan, marketing manager SMYK All for Kids România.

Catalogul produselor incluse in campania de reduceri poate fi vizualizat la adresa:

https://smyk.ro/catalogul-cu-oferte-de-paste.

 Magazinele SMYK sunt o destinatie de shopping esentiala pentru parintii cu copii intre 0 si 14 ani datorita gamei variate de produse, de la articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru copii, pâna la articole de puericultura: carucioare, scaune de masa, scaune de masina, produse cosmetice, jucarii interactive etc. Pe scurt: „All for Kids” , toate articolele esentiale in acelasi loc.