St. Patrick’s Day 2022 a venit! Hai sa savuram impreuna un pint de Guinness

1
De Gavrila Alina
18 mart. 2022

Acum, mai mult ca niciodata, suntem pregatiti sa ne reconectam adunandu-ne pentru a savura impreuna un pint de Guinness cu ocazia St. Patrick’s Day. Este o oportunitate pentru a ne aduce mai aproape unul de celalalt.

Astfel, invitam oamenii din intreaga lume sa se reconecteze si sa savureze berea Guinness in aceasta zi emblematica ce incapsuleaza in mod autentic spiritul irlandez.

Peste 70 de milioane de oameni se unesc in intreaga lume de St. Patrick’s Day, sarbatoarea nationala a Irlandei ce ii este dedicata Sfantului Patrick, cel mai cunoscut si iubit sfant al tarii datorita misiunii sale de crestinare irlandeza. Acest eveniment este marcat in 6 continente, inclusiv in Romania, iar astazi,  17 martie 2022, Guinness incurajeaza oamenii sa reia legatura cu cei dragi, sa cunoasca oameni noi si sa se alature unui moment deosebit, ce conecteaza intreg globul.

„Credem cu tarie ca lucrurile bune se intampla atunci cand oamenii sunt impreuna. Chiar daca in ultimii ani nu am sarbatorit asa cum se cuvine St. Patrick’s Day, a venit momentul sa ne reconectam si sa fim alaturi unii de altii, indiferent in ce parte a lumii ne aflam. De St. Patrick’s Day, invitam oamenii de pe tot mapamondul sa-si faca timp pentru a se reuni sa savureze un Pint de Guinness„, spune Loredana Stoica, Brand Manager Guinness Romania.

De aceea, in perioada 17-19 martie, Guinness a pregatit o serie de evenimente specifice spiritului irlandez.  Incepand de astazi, vor avea loc evenimente insotite de muzica irlandeza in mai multe locatii partenere Guinness: The Harp, The Pub, Balkon Resto Garden, St. Patrick, Kilkenny, Drunken Lords, Nomad Sky Bar si Hard Rock Cafe.

Despre Guinness

Inca din 1759, Guinness este dedicat misiunii sale la nivel mondial de a produce bere stout de cea mai inalta calitate. Cu lichidul sau rosu-rubiniu si cremos, ce are note de ciocolata si cafea, dar unde se regasesc si note amare si dulci, Guinness Draught este cea mai vanduta bere Guinness.

Guinness a fost folosit si ca ingredient de peste 150 de ani, fiind deseori asociat cu stridii, tacos cu carne de vita, paine si chiar prajituri! Astazi, cu peste 25 de tipuri de beri si noi beri interesante concepute zilnic de catre producatorii nostri, Guinness are o varianta pentru toate gusturile de St. Patrick’s Day si nu numai.

Pentru a afla mai multe despre Guinness, www.facebook.com/GuinnessRomania