Straluceste in aceasta vara alaturi de Bombshell Sundrenched

1
De Gavrila Alina
31 mai 2022

Victoria’s Secret dezvaluie noul parfum in editie limitata Bombshell Sundrenched, creat dupa parfumul nr.1 al Americii, Bombshell.

Odata cu inceputul verii, apar in viata ta o serie de evenimente importante si momente in care iti doresti sa te simti unica. Descopera stralucirea pe care ti-o ofera Bombshell Sundrenched, o stralucire pe care doar soarele o poate egala.

Parfumul Bombshell Sundrenched deschide mix-ul de note cu un strop revigorator de apa de nuca de cocos. Acest miros fresh este combinat intr-un mod ideal cu cel al bujorului de coral, unul dintre primele tipuri de bujori care infloresc la inceputul verii. O floralitate delicata care e imbinata cu notele exotice ale florilor de guava si cele de nisip fierbinte, oferind iluzia unei zile superbe la plaja, unde mirosul sarat al oceanului completeaza razele soarelui. O vacanta de vis intr-o sticla de parfum.

Nathelie Benareau, maestru parfumier in cadrul Victoria’s Secret, ne povesteste despre cum dorinta care a stat la bazele acestui concept este despre ”capturarea clipei in care soarele apune si ofera cerului si spectatorilor o paleta extraordinara de culori. Acea clipa cand auriul stralucitor acapareaza tot orizontul si un sentiment de bucurie lipsita de griji isi face aparitia. Toate aceste trairi sunt cuprinse in mirosul revigorant si solar al parfumului Bombshell Sundrenched”.

Ingredientele care se regasesc in parfum sunt: notele de bujori de coral, unul din primele tipuri de bujori care infloresc la inceputul verii, aducand mirosului o delicatete specifica doar lui; notele de flori de guava, indraznete, subtil impunatoare si exotice in acelasi timp; si nu in ultimul rand, notele de nisip fierbinte, care imbina tente de lemn si mosc, oferind impresia unei seri de vara in care admiri golden hour-ul.

Bombshell Sundrenched apare in editie limitata, in doua variante diferite si anume, sub forma de 100 ml sau 50 ml. Tot parte din aceasta editie, apar si o apa de parfum roll-on de 7 ml, un spray de corp si o lotiune de corp – toate pastrand mirosul imbietor si efectul splendind al parfumului.

Daca iti doresti sa ai toate apusurile acestei veri alaturi de tine, acceseaza www.victoriassecret.ro si ofera-ti stralucirea pe care o are doar Bombshell Sundrenched.